Футзал. Кубок Львівщини-2012. Енергія 2:4 Газпром-Югра - Блог про Львів

Футзал. Кубок Львівщини-2012. Енергія 2:4 Газпром-Югра

Ліма забиває Енергії

Продовжується футзальний Кубок Львівщини-2012 у нашому місті. Вчора вашому автору довелося відвідати поєдинок за участю львівської Енергії та одного із лідерів російської суперліги – команди Газпром-Югра.

Цього поєдинку я чекав з нетерпінням, адже завжди хочеться побачити ігри сильних команд, а команда із сусідньої країни якраз являється таким колективом.

У вболівальників ця гра також викликала великий інтерес і трибуни палацу спорту «Галичина» були забиті.

Тепер переходимо до самої гри. Якщо описати її кількома словами, то Енергія програла по грі і це варто сказати не боячись. Гравці команди-суперника були швидшими, чого вартує лише Ліма та Робіньо, які обганяли наших гравців як хотіли.

Розпочався поєдинок для нас невдало. Львівська команда вибрала захисну тактику, адже якщо би ми почали грати у великий футбол невідомо щоб це було. Але, і захисна тактика не дала бажаного результату.

Вже на 4 хвилині Робіньо обігрався із своїм партнером і вдало пробив у ворота, які захищав Лисенко. Так, згодом гра заспокоїлася, але пресинг гостей ніяк не дозволяв знайти нашій команді свою гру.

Так. моменти були, але це швидше напів моменти, швидше росіяни могли забити, чим ми.

Друга половина зустрічі була куди веселішою. І справа тут навіть не у кількості голів (їх було забито ще п’ять), а у накалі поєдинку.

Також читайте:   "Топ-10" гвардійців ФК «Галицька здоба»

Так, до 32 хвилини Газпром-Югра вигравала вже з різницею у чотири голи і здавалося все, шансів нема жодних, але вони таки з’явилися.

Російська команда чи то даючи пограти всім заявленим гравцям, чи то проста розслабленість привела до того, що вони заробили шість фолів.

10-ти метровий вирок вдало у нас виконав Тригубець. Енергія одразу ж пішла у напад із п’ятим польовим гравцем і це принесло свої плоди. Відзначився новачок команди – Пічкуров.

І це ще було не все. За хвилину до завершення поєдинку гості знову сфолили, 10-ти метровий пішов бити Легчанов , але стійка врятувала Газпром-Югру від чергового голу.

А уявіть собі щоб було якби «енергетики» забили. Рахунок би скоротився до мінімуму, залишалося грати хвилину, фолити гостям не можна було…

Але, про це ми можемо лише мріяти.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу російської команди, яка дозволяє їй стати першим фіналістом турніру.

Енергія ж отримала хороший урок і тепер ще треба добре попотіти, щоб позмагатися за третє місце.

Найближча гра вже сьогодні із ЛТК. Початок цього поєдинку о 16 годині.

Фото: amfr.ru.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*