“Топ-10” гвардійців ФК «Галицька здоба» - Блог про Львів

“Топ-10” гвардійців ФК «Галицька здоба»

Топ-10 гвардійців

Карантин триває і поки змагання очікують на відновлення, до Вашої уваги статистичні дані 10-ки гвардійців ФК «Галицька здоба» за весь період існування клубу.

1. Сергій Тригубець – 326 матчів.

Очолює рейтинг граючий тренер «пекарів», який, прийшовши у команду 5 років тому, встиг зіграти більше 300 матчів. Ця цифра могла би бути й більшою якби не травма, яку Іванович отримав у 2019 році.

2. Андрій Яблонський – 224 матчі.

Один із тих гравців, який з «пекарями» майже з початків заснування клубу, а це 7 років. На даний момент Андрій виступає за «Benteler», але є надія, що цей гравець вже незабаром повернеться до нашої команди.

3. Олексій Чекаленко – 182 матчі.

Як і Андрій Яблонський являється старожилом команди, виступаючи за «червоно-жовтих» із 2013 року. Недаремно, «Чека» (саме так називають його партнери по команді) замикає трійку гвардійців ФК «Галицька здоба».

4. Данило Сивак – 168 матчів.

Незважаючи на те, що «Даня» прийшов до «Галицької здоби» не так давно (влітку 2018 року), за цей час юний гравець встиг стати одним із основних гравців. Не дивно, що він провів достатньо велику кількість матчів і лише 14 йому бракує аби витіснити з топ-3 Олксія Чекаленка.

Також читайте:   Елітний раунд Ліги чемпіонів: «Тюмень» та «Спортінг» зіграють у «Фіналі чотирьох»

5. Назар Яцишин – 160 матчів.

На позначці 160 ігор за «Галицьку здобу» зупинився багаторічний капітан і один із найстарших гравців «пекарів» Назар Яцишин. На даний момент цей гравець покинув ряди колективу.

6. Тарас Мацик – 152 матчі.

Лише 8 матчів не вистачає Тарасу аби наздогнати Назара Яцишина Тарасу Мацику. Виступав за «пекарів» цей гравець із перервами, починаючи із 2016 і по 2018 роки.

7. Богдан Стефанків – 140 матчів.

Один із найкращих гравців минулого сезону Богдан Стефанків. Після переходу «Бодьки» з львівської «Енергії» до «Галицької здоби» розкрив себе повністю. Цей гравець наколотив багато голів і зіграв також не менше матчів. Далі буде?

8. Назарій Цимбаляк – 123 матчі.

Виступав за «пекарів» у період з 2016 по 2018 роки. Є одним із рекордсменів клубу за кількістю забитих голів.

9. Сергій Шафранський – 114 матчів.

Замикають же топ-10 гвардійців ФК «Галицька здоба» екс-гравець та воротар «пекарів». Сергій Шафранський виступав за «пекарів» із 2017 по 2018 років.

10. Ярослав Шуптар – 114 матчів.

«Ярік» залишається в обоймі нашого клубу й маємо надію, що найближчим збільшить свою кількість матчів за клуб, в якому він близько трьох років.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*