Як запросити дівчину на побачення - Блог про Львів

Як запросити дівчину на побачення

Як запросити на побачення

Сьогодні зранку довго думав щоб то написати на блозі таке, щоб людям було цікаво, адже зараз настала якась така пора, що люди явно ходять без настрою. Чи то раптове похолодання на них так впливає, чи важкі трудові будні, але люди зараз не веселі.

Понеділок – важкий день. Це відомо давно.

Воробус завжди на позитиві і старається ніколи не депресувати.

Про що будемо говорити сьогодні? Отже, буквально нещодавно до нас на блог написала людина з ніком – сором’язливий.

Хлопчина запитує наступне, далі цитую: «дівчину звати Оля, бачилися 1 раз, маю номер телефону і не знаю як правильно сказати по телефону, як правильно запросити? порадьте…».

Звісно, що автор блогу ніколи не залишає в біді людей і спробує своїми порадами допомогти сором’язливому, можливо і ще наші постійні дописувачі щось порадять.

Поїхали.. Перш за все було би добре знати скільки років сором’язливому і твоїй майбутній коханій, бо якщо ви ще зовсім юні, то не думаю що одразу ж і будуть якісь серйозні стосунки. Це може бути просто симпатія чи дружба.

І хоч, у дружбу між хлопцем і дівчиною мало хто вірить – буває ж усіляке.

Щодо теми запрошення на побачення, то люди роками шукають якби то отримати номер телефону людини, яка їй сподобалася, а вже маєш і соромишся. Якщо так і на далі будеш соромитися, то ніколи не будеш мати дівчини.

Також читайте:   Обмін старих лампочок на енергоощадні LED-лампи. Процедура отримання

Є дуже хороша фраза, яку я завжди кажу людям – «треба пробувати». Так, ти подзвониш до неї, запросиш на побачення, вона відмовиться нехай, але ж ти пробував, а так будеш себе картати роками що ти тоді халтурив.

Що говорити при розмові з дівчиною? Та так як треба, хочу запросити тебе у кіно чи погуляти, жодних розмов про погоду чи політику, а потім вже про побачення. Ці балачки нікому не потрібні.

Запам’ятай, просити зустрітися треба впевнено і вже заздалегідь знати куди ви підете, а не «а може зустрінемося, а може кудись підемо?» Кудись піти можна і сміття викинути чи купити ковбаси додому. Все має бути впевнено.

Досить поширена проблема молоді ще така, що люди хочуть все і одразу ж. Так не буває і не треба собі придумувати, що панянка вже твоя дівчина, у вас там любов і так далі. Спершу можете зустрітися, погуляти, побачити хто чим дихає або як каже мій друг Марсело – просто погнати.

З часом дасться чутися якою буде ситуація далі. Так що, сором’язливий, вперед в атаку і нехай тобі щастить.

А сьогоднішню статтю завершу словами – «Кохайте і будете коханими».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*