Сезон лижів повертається у смт. Славське - Блог про Львів

Сезон лижів повертається у смт. Славське

Смт. Славське

Нещодавно знайомі Воробуса їздили святкувати Новий 2013 рік у смт. Славське. За їх розмовами, святкування пройшло добре, єдине чого не вистачало, так це снігу, який напередодні Нового року просто зник, почав танути і залишилася лише трава.

Де-не-де він то був, але його було досить таки обмаль у порівнянні із снігопадами, які пройшли територією нашої країни у минулому місяці. Тоді, нагадаю, стан був майже надзвичайним, авто задувало снігом, рух трас був паралізованим тощо.

А, як відомо, Новий рік без снігу – це як шлюбна ніч без нареченої. Згодом читав багато форумів про ситуацію із снігом у цьому населеному пункті, то всі там так і просили щоб він вже випав. Навіть хотіли звертатися до місцевих шаманів.

Багато народу забронювали собі місця на свята, хочуть піти покататися на лижах чи сноуборді, а де кататися? Снігу ж то нема, хіба що лід.

І ось, схоже, що ситуація покращилася і то в дуже хорошу сторону. Протягом вже двох днів там падає сніг і не перестає, а отже, можна спокійно їхати в гори та насолоджуватися катанням.

Вчора зранку заходжу на сайт гірськолижного курорту Славське і прямо таки око радіє – на горі Тростян веб-камера показує велику кількість людей, які катаються, у коментарях люди пишуть, що все чудово.

Також читайте:   Печери білих хорватів

Єдине, що заважає так це те, що траси ще трохи не роз’їжджені. Але, то таке, дрібниці, головне щоб сніг падав.

Думав Воробус вже сьогодні зранку їхати кататися на лижі, але якраз на вихідні випадає Свята Вечеря та Різдво, тому явно зараз не до лиж. Прийдеться чекати ще, як мінімум тиждень часу.

Щодо цін на абонементи, то вони на горі Тростян коштують 210 грн. / шт. Плюс, коли ви купляєте карточку, то треба заплатити ще 20 гривень застави. Це для того щоб ви випадково не загубили карточку, якою вас можуть підняти на бугелях.

Якщо ви хочете заплатити дешевше, то також для відпочинку на лижах є пропозиція на 4 спуски. Таке задоволення коштує 80 гривень. Але, це напевно для тих людей, які слабо катаються, бо, пам’ятаю ще колись свого часу Воробус з першого разу спустився разів 9-10.

Якби там не було, відпочинок на лижах у Славське нарешті прийшов, тому можна вже брати речі і вперед, на покатульки.

До речі, усі підйомники працюють, тому не треба лише спускатися на центр. Є також північ, захід тощо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*