Як мене дістали ці прохання зробити фото із птахами, коли це завершиться? - Блог про Львів

Як мене дістали ці прохання зробити фото із птахами, коли це завершиться?

Безневинний орел

Львів полюбляють туристи, та і місцеві мешканці теж, але деякі речі мене так нервують що аж просто не хочеться виходити гуляти. Ви спитаєте що ж так злить вашого автора?

Відповідаю, люди із птахами, які аж таки дістають щоб зробити з ними фото і потім «зірвати» гроші. Хочете чергові приклади, тоді читайте публікацію далі.

Справа у тому, що сьогодні до мене приїхали друзі з іншого міста, вони ще жодного разу не було у місті Лева. Звісно, що Воробус відправився на мінімальну екскурсію.

Перше де ми сходили так це центр міста, гуляємо, вони роблять фото і тут починається, далі цитую: «Зробіть фото дівчині із голубами, це не дорого і так далі».

Ваш автор з ними вже говорить по-іншому, відваліть, бо вже дістали із своїми розводами, нема права навіть прогулятися. Так, не культурно, а що залишається робити? Колись мав подібну проблему в Криму, там напевно всі вже викупили хто це такі і з чим їх їдять і вони понаїхали сюди.

Ні для кого не секрет як працюють ці люди. Вони беруть садять птаха вам на плечі, пропонують зробити чудове фото на згадку, фотографують, кажуть давай кілька кадрів, а згодом рахують за кожен кадр гроші. Просто супер бізнес. Хто не має мізків, той платить, а хто має, той просто не робить із птахами фото.

Йдіть до фонтану і зробіть фото з голубом краще. Відстали. Йдемо далі.

Куди піти? Кажуть якщо був у Львові і не бував на Високому Замку, то ти і не був у місті Лева. Що ж, йдемо туди, сто років там не бував, ще десь як із своєю майбутньою жінкою – Ольгою. 😀

Також читайте:   У Львові розпочався опалювальний сезон

В нас там була своя цікавинка, але про неї розповім вже завтра. А сьогодні далі про птахів. Йдемо, йдемо і ще кажу своїм друзям що робіть що хочете, але з птахами фото не треба.

І що ви думаєте, підходимо до гори і починається, мол зробіть фото з орлом, то так дешево, всього лише 40 гривень і так далі. Знаємо що таке 40 гривень і як потім все повернеться.

Я знову ж таки злісно відповідаю – «Відстали, інших фотографуйте, але не треба розводити моїх друзів». До речі, зауважив, що ці от «любителі заробити на птахах» ходять вже не поодинці, а як мінімум двоє-троє. Напевно вже не одна людина їм хотіла дати товчі.

Піднялися на гору, погуляли, подивилися на місто, спускаємося і Воробус чує розмову двох іноземців, цитую по-українськи: «Мде, дістали із тим орлом, хотіли з нас гроші зірвати».

Реально, чого забагато, то дуже не здорово. Не знаю, хто там має у цьому допомогти: міліція, податкова, міська рада, чи ще хтось там, але з цими птахами треба навести лад. Що потім про нас будуть говорити за межами країни, та і просто хочеться ходити спокійно, щоб не діставали.

Ніхто не хоче? Може і так….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Romashka 28.05.2013 пише:

    З ними вже пробували боротися місцеві екологи, але, на жаль, поки що не вдається, мають дуже хороший “дах”…

  2. Соломія 19.10.2013 пише:

    Слід щось з цим робитися – їх надто багато розвелося.

  3. russo turisto 20.10.2013 пише:

    А где общество по защите животных? Они должны заботиться о том, чтобы птица была свободной. А ведь, сволочи, ничего не делают, только разговоры ведут. :mrgreen: Убрать с площадей экспуататоров животных! И немедленно! 👿

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Реалії Високого замку

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*