У Львові розпочався опалювальний сезон - Блог про Львів

У Львові розпочався опалювальний сезон

Опалювальний сезон відкрито

Нарешті, дочекалися. Від сьогодні, 14 жовтня , рішенням міського голови Андрія Івановича Садового у місті Львові розпочинається опалювальний сезон.

Давно пора, так скаже не один мешканець Львова. Вчора, 13 жовтня, у місті було дуже холодно, особливо це відчувалося зранку. Зокрема, Воробус був із робочим візитом на Сихові, то там і взагалі падав град. Брррррр, зимно. Добре, що завжди може врятувати гаряча кава, чай і так далі.

Град на Сихові

У ніч із суботи на неділю і взагалі обіцяють мокрий сніг. Невже вже настане зима? Щось я дуже сумніваюся у цьому. Бабиного літа ще не було, грибів толком ніхто і не збирав. Тепло ще має бути, але коли воно настане невідомо. Точніше воно відомо, але лише самій природі.

Те що на вулиці холодно і сиро відображається і у приміщеннях. Зокрема, скільки чув протягом тижня від моїх друзів скарг, що на роботі в них холодно? Приходиться грітися чаями, тепло одягатися і так далі. І якщо ще хлопці то якось переносять, то дівчата ні. Юпки є юпки і як ми любимо, коли дівчата їх носять, а тут то не наносишся. Холодно(((((

Люди масово починають хворіти. В одного горло болить, другий з температурою лежить, у третього нежить і так далі. А чому так? Холодно у примішеннях.

Щастить мешканцям міста у яких нема ніякої залежності від комунальних служб. Маєш лічильник, запалив пічку і свято. Можна і в котики-мишки бавитися з жінкою. 😀

Також читайте:   Рагулі повертаються або як біля ветеринарного університету повиривали лавки

Але, подібна ситуація не у всіх. На нових масивах, особливо, є проблеми і то великі. Поки увімкнуть тепло, а ше як скажуть що у когось борг, а той свариться, а той поїхав закордон. Омамія.

Чує моє серце, що із початком подачі тепла буде багато аварій, десь труби прорвуться і так далі. Дай Боже, щоб я помилився, але кожного року спостерігаючи за цією всією ситуацією приходжу до подібного висновку.

Радує те, що запалили в лікарнях і дитячих садочках. Хто як не діти і хворі перш за все повинні бути у теплі. Вчора був в одній із лікарень, то там так напалили, що дихнути нема чим. 🙂

Щодо державних установ, то їх поки розігріють, то можна вмерти. Повірте мені, чи можете зі мною посперечатися?

Сподіваюся все буде добре і люди вже не будуть грітися чаями, які вже сидять у горлі, а сядуть біля Тв, ПК чи просто за стаканом пива у хаті не у куртці, а в футболці і скажуть, ой як добре. 🙂 А кіт вже не лізтиме під ковдру, а ляже собі на дивані і буде дивитися як попугайчик цвірінькає. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Roman 14.10.2011 пише:

    робочим візитом на Сихові 😆

  2. _serg_ 14.10.2011 пише:

    будемо грітися 🙂

  3. Cyfrovychok 14.10.2011 пише:

    пора б уже і зігрітись, а то дійсно всі похворіємо, як воно завжди і буває. робочий візит на Сихів – звучить моцно ))))

  4. Архіваріус 14.10.2011 пише:

    Воробусе, дівчата носять спідниці, а не “юпки”. 👿

  5. Архіваріус 14.10.2011 пише:

    Cyfrovychok, Чого вам так дався той Сихів? На Сихові нормальна погода і світить лагідне сонечко.

  6. Cyfrovychok 17.10.2011 пише:

    не маю нічого проти Сихова )) просто звучить так, ніби там у нас бізнес-столиця )))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*