Чому люди фотографуються на фоні килимів? - Блог про Львів

Чому люди фотографуються на фоні килимів?

Пам'ятне фото

Пише і знову не показує Воробус. Надворі п’ятниця, останній день тижня, тому можна вже думати потрохи як відпочити на вихідних.

Як і обіцяв колись ваш автор напишу про тему, яка нещодавно прийшла мені в голову коли писав чергову публікацію.

Отже, поїхали… Як часто ви робите фотографії? Думаю відповідь буде проста – як тільки випадає нагода. А як часто ви бачите фотографії на фоні килимів?

Знову ж таки відповідь – частіше чим роблять ці фотографії. 😀

У сьогоднішній статті подискутуємо на тему, чому люди так часто фотографуються на фоні килимів?

Як на мене, є шість причин чому вони це роблять:

1. Килим – це символ кожної української квартири й без нього аж ніяк. Це як хліб та сіль при зустрічі гостей. А з традиціями що треба робити? Правильно, дотримуватися їх. Головне не переборщити як з тією ж сіллю, коли додаєш у картоплю.

2. Чомусь так вважають, що килими – це круто і коли зробиш фото на їх фоні, то це покаже що ви дотримуєтеся моди.

3. Люди часто не помічають килимів коли святкують день народження, іменини, день бухаря і так далі, роблять фото, а потім вже розуміють з часом що всі «знимки» на їх фоні.

4. Такий фотограф прибитий, що робить фото на фоні килимів. Ні, щоб вийти десь на вулицю, у парк, а він робить фото на фоні килимів і потім всі дивляться не так на людей як на красу килимів.

Також читайте:   Чи можна жити без газу?

5. Походження килима. Подейкують, що у візерунках килимів закладена енергія всесвіту, яка дозволяє жити щасливіше, ніж ваш друг, знайомий чи просто сусід. Тому, треба мати якнайбільше килимів і все буде добре.

6. Люди ще досі вірять у магію килимів, які в будь-яку хвилину можуть полетіти і не треба буде вам трамваїв, маршруток чи просто ходити пішки.

Звісно, що більшість варіантів написано жартома, але дійсно колись була мода на килими. Їх скупляли масово, тепер же пішла протилежна тенденція.

Люди кажуть, що вони вбирають у себе багато пилюки, їх треба часто чистити, не знати як то робити і їх масово викидають. Хіба що залишають на землі, бо ж не будете босими ногами ходити по землі, особливо там де перший поверх.

Щодо фотографій, то їх ще треба вміти робити. На фото статті бачите яким же недолугим був фотограф. Він пообрізав людей, натомість більшу увагу приділив килиму.

А у вас є багато фотографій на фоні килимів? Якщо ні, то треба надолужити згаяне. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 05.07.2013 пише:

    . Килим – це символ кожної української квартири й без нього аж ніяк. Це як хліб та сіль при зустрічі гостей. А з традиціями що треба робити? Правильно, дотримуватися їх

    це традиція не України, а совка, бо така сама коврова мода була у всіх країнах еск-сересеру. А купа фоток на фоні коврів пов’язана з відсутністю смаку і культури більшості населення, яке дорвалось до цифрових фотоапаратів, якими вони можуть цикати безмежну к-сть фоток і фоткають себе-коханих будь де і будь коли, і вважають що це все дуже гарно і весело.

    Доречі також хотів би звернути увагу на не таку розкручену, але не менш масову тенденцію фоток, де всі сидять в рядочок з червоними мордами за столами на яких повно жратви і бухла, що якби має символізувати багатство і достаток зображених на ній індивідуумів. Це теж не менш цікава тема для дослідження.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*