Як почистити килим - Блог про Львів

Як почистити килим

Килим

Футбол, теніс, проблеми Львова, фестивалі, відпочинок це і не тількт описується на нашому блозі. Але, ми забуваємо про свій побут, а в ньому є що описувати і ще й як.

От буквально минулих вихідних ваш автор робив порядки в своїй хаті. Який же я був здивований, що килим на підлозі так забруднився.

Що робити? А почистити таки треба, бо не гоже тримати його брудним.

Про те, як Воробус чистив килим та як оптимально це зробити читайте у сьогоднішній статті на блозі.

Отже, перше, де я звернувся за допомогою, так це спеціальні фірми, які можуть приїхати додому і за окрему плату виконати цю роботу. Шукав багато, але ця послуга надто для мене дорога. Лише доставка буде коштувати 20 гривень, не говорячи вже за роботу.

Другий варіант – це самому взяти килим і поїхати в хімчистку. За доставку платити не будете, але все рівно хімчистка – це вам не пиво поставити сусіду, який за вас винесе сміття.

Третій варіант – самому чистити килим. Для цього ми беремо його, кидаємо у ванну і чистимо. Все добре, дешево, але ж явно не зручно у ванні. Тому, варіант відпав.

Четвертий варіант – це завезти килим у село, вийти на подвір’я та чистити. Все добре, але знову ж таки є нюанси такі як сусіди будуть кричати, що ми забруднюємо природу, каналізацій нема, все буде під будинком. Тому, знову ж таки, варіант відпав.

Також читайте:   Переваги гіпсокартону: чому він є незамінним матеріалом у будівництві

Воробус вже бува думав взагалі не чистити килим, а просто пройтися по ньому за допомогою пилососа, аж раптом мені ідею підкинув мій добрий сусід.

Виявляється він був на автомийці й серед послуг, які надає ця контора він побачив послугу чистки килимів. Запитав, зателефонував мені, а далі….

Чому ж не спробувати й автор блогу поїхав туди. Тиск води є, бо вони миють автівки, тому ми легко підставили килим і все гарно почистили.

Знаю що ви зраза спитаєте, а скільки коштує подібна послуга. Так от, спочатку думав що це дорогувато, а виявилося що лише 40 гривень. Хоча люди казали можна і за 30-ть договоритися.

Тепер килим чистий, можна запрошувати гостей і святкувати, але вже зроблю на вихідних. Головне, щоб ці гості голубців на килим не кинули, бо прийдеться знову їхати на автомийку.

А як ви, читачі блогу, чистите свої килими? Якщо у вас є інший метод, то обов’язково ним поділіться з громадськістю. 🙂

P.S. До речі, під час написання цього посту у мене з’явилася досить таки цікава тема для нового посту. Найближчим часом я його напишу. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 06.07.2013 пише:

    Я почистив свого килима на автомийці, яка знаходиться недалеко від будинку де я проживаю. Тариф – 7 гривень за кв. метр килиму. Доволі вигідна штука. Самому так не почистити. 🙂

  2. Adoh 28.01.2015 пише:

    Можна професіонально почистити і вдома якщо користуватися класною технікою. Наприклад з HYLA можна відчистити килими і прибрати всю квартиру. 🙂

  3. Winter 13.02.2015 пише:

    HYLA, до речі, можна замовити на безкоштовну презентацію. Тоді можна особисто пересвідчитися в її ефективності.

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Чому люди фотографуються на фоні килимів?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*