Футзал. Кубок Львівщини-2013. Енергія (Україна) 4:2 Нікарс (Латвія) - Блог про Львів

Футзал. Кубок Львівщини-2013. Енергія (Україна) 4:2 Нікарс (Латвія)

Стартував Кубок Львівщини

Чесно скажу, заскучив Воробус за професійним футзалом. А все тому, що в Україні міжсезоння і команди готуються до нових баталій.

Традиційно з року в рік перед початком нового чемпіонату у Львові відбувається – «Кубок Львіщини» у якому беруть участь не лише українські, а й іноземні команди.

Завжди цікаво подивитися як ми виглядаємо на фоні тих же російських, польських та інших команд.

Сьогодні відбувся перший ігровий день і вашому автору, зокрема, вдалося відвідати два поєдинки. Це: Спартак – Тулпар та Енергія – Нікарс.

У першому поєдинку перемогли молоді росіяни чим дуже здивували публіку, адже до матчу фаворитом гри вважали казахську команду, яка має у своєму складі багато зірок.

Щодо Енергії, то було дуже цікаво глянути на якому етапі розвитку зараз перебуває команда. Як відомо, після минулого чемпіонату команду покинули такі гравці як: Макаєв, Якунін, Пічкуров, Чепорнюк, Лисенко.

На їх місце прийшли брати Грицини, Тарас Кузь, воротар Пітуля, Олександр Бондар. Також ще один гравець – Мазур перебуває на оглядинах.

Щодо сьогодшіньої гри Енергі, то скажу, що в нашій команді є серйозні проблеми з організацією гри. Що я маю на увазі? Рівноцінних двох четвірок, які були за Гончаренка чи в тому ж минулому сезоні зараз нема.

Також читайте:   «Кубок Львівщини – 2023 – ЗСУ»: «ХІТ» став переможцем турніру

Гравці міняють по двоє, по одному щоб хоч якось тримати ритм гри. Новачки не вразили. Якщо Енергія хоче бути чемпіоном, то треба суттєво підсилюватися. Сподобався Пітуля, тому думаю в команді буде два рівноцінних воротарі.

Щодо голів, то команда Нікарс їх собі привезла сама. Як можна примудритися ще за 8 хвилин до завершення першого тайму набрати аж 6 фолів? А Нікарс таки набрав і навіть не шість, а цілих вісім фолів. Добре, що Легчанов та Струк свої нагоди з 10-ти метрів змарнували. Забив лише Рогачов.

Решта ж голів – це помилка захисту, гра у більшості, бо гравці з Латвії були не дисциплінованими. Та і взагалі це така собі посередня команда.

Можливо думка моя суб’єктивна і команд награють склад, але такі от реалії.

Завтра змагання за «Кубок Львівщини» продовжаться. Зокрема, з цікавістю буду очікувати гри між нашою Енергією та Тулпаром. Впевнений, гості з Казахстану захочуть взяти реванш, тому має бути цікаво.

Хоча й інші матчі мають проходити у безкомпромісній боротьбі.

Додам, що гра між Енергією та Тулпаром розпочнеться о 15 годині за київським часом.

Вболіваємо й чекаємо перемог від команди з міста Лева.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*