Футзал. Кубок Львівщини-2013. Енергія (Україна) 4:2 Нікарс (Латвія) - Блог про Львів

Футзал. Кубок Львівщини-2013. Енергія (Україна) 4:2 Нікарс (Латвія)

Стартував Кубок Львівщини

Чесно скажу, заскучив Воробус за професійним футзалом. А все тому, що в Україні міжсезоння і команди готуються до нових баталій.

Традиційно з року в рік перед початком нового чемпіонату у Львові відбувається – «Кубок Львіщини» у якому беруть участь не лише українські, а й іноземні команди.

Завжди цікаво подивитися як ми виглядаємо на фоні тих же російських, польських та інших команд.

Сьогодні відбувся перший ігровий день і вашому автору, зокрема, вдалося відвідати два поєдинки. Це: Спартак – Тулпар та Енергія – Нікарс.

У першому поєдинку перемогли молоді росіяни чим дуже здивували публіку, адже до матчу фаворитом гри вважали казахську команду, яка має у своєму складі багато зірок.

Щодо Енергії, то було дуже цікаво глянути на якому етапі розвитку зараз перебуває команда. Як відомо, після минулого чемпіонату команду покинули такі гравці як: Макаєв, Якунін, Пічкуров, Чепорнюк, Лисенко.

На їх місце прийшли брати Грицини, Тарас Кузь, воротар Пітуля, Олександр Бондар. Також ще один гравець – Мазур перебуває на оглядинах.

Щодо сьогодшіньої гри Енергі, то скажу, що в нашій команді є серйозні проблеми з організацією гри. Що я маю на увазі? Рівноцінних двох четвірок, які були за Гончаренка чи в тому ж минулому сезоні зараз нема.

Також читайте:   Підсумки виступу команди ЛДУВС на турнірі з футзалу

Гравці міняють по двоє, по одному щоб хоч якось тримати ритм гри. Новачки не вразили. Якщо Енергія хоче бути чемпіоном, то треба суттєво підсилюватися. Сподобався Пітуля, тому думаю в команді буде два рівноцінних воротарі.

Щодо голів, то команда Нікарс їх собі привезла сама. Як можна примудритися ще за 8 хвилин до завершення першого тайму набрати аж 6 фолів? А Нікарс таки набрав і навіть не шість, а цілих вісім фолів. Добре, що Легчанов та Струк свої нагоди з 10-ти метрів змарнували. Забив лише Рогачов.

Решта ж голів – це помилка захисту, гра у більшості, бо гравці з Латвії були не дисциплінованими. Та і взагалі це така собі посередня команда.

Можливо думка моя суб’єктивна і команд награють склад, але такі от реалії.

Завтра змагання за «Кубок Львівщини» продовжаться. Зокрема, з цікавістю буду очікувати гри між нашою Енергією та Тулпаром. Впевнений, гості з Казахстану захочуть взяти реванш, тому має бути цікаво.

Хоча й інші матчі мають проходити у безкомпромісній боротьбі.

Додам, що гра між Енергією та Тулпаром розпочнеться о 15 годині за київським часом.

Вболіваємо й чекаємо перемог від команди з міста Лева.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*