Як Воробус та блогер з Рівне – Black0wolF – зустрілися у Львові

Зустріч у Львові

Вчора у Воробуса був вихідний день і я його провів із користю. Не подумайте, що ваш автор ходив у ліс на шашлики чи просто пити пиво з хлопаками. Все набагато простіше.

До мене із самого міста Рівне приїздив блогер Павло, більш відомий широкому загалу як – Black0wolF.

Про те, як ваш автор його зустрів, як показував місто та ще багато цікавого читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Отже, зустріч відбулася досить таки спонтанно. У переддень мені написав Павло в одній із соціальних мереж чи не може бува Воробус провести екскурсію йому і його друзям, бо вони вирішили приїхати подивитися на Львів.

У мене якраз був наступного дня час, то я звісно що погодився на цю пропозицію, за одно й було цікаво познайомитися із людиною схожою до мене – блогером.

Зустрівся ваш автор із колегами із Рівного в центрі, одразу ж всі почали знайомитися, але як сказав Воробус, цитую: «І так не запам’ятаю імен, вас же так багато». 😀

Звісно, на перших порах я більше спілкувався з Павлом, бо, все-таки, колись таки але з ним переписувався. А з рештою людей знайомився вже по ходу екскурсії.

Гості із Рівне, зокрема, захоплювалися нашим містом, його вузькими вуличками і казали що тут би жили. На моє запитання а що цікавого є у них відповідали, що місто маленьке, багато людей між собою знаються і нема такої пафосності як у нас.

Також читайте:   Воробус + Vrubli = PVS (чергова зустріч блогерів відбулася)

Прогулявшись центром ми полізли на Високий Замок. Там мені запам’яталася симпатчина дівчинка Ольга, яка все питала а коли ж той замок буде, бо вже важко йти. На слова дівчини ваш автор відповів що треба їхати зі мною в Карпати. Там ще ті вершини. 😀

«Замок» гостям сподобався і тут вони побачили що Львів це не лише вузькі будиночки, а й нові райони із домами житловими домами.

Поступово ми перемістилися у такий заклад як Криївка. Вона, як і Дім Легенд, гостям, сподобалася і вже там ми більше почали спілкуватися, розповідати один про одного.

Час невблаганно спливав, зустріч завершувалася й компанії з Рівного треба було вертатися до пункту, звідки вони почали свою подорож Львовом , а саме до залізничного вокзалу.

На прощання ми ще зробили загальне фото і договорилися обов’язково ще колись зустрітися. Де це буде не знаю, але все може бути і Воробус можливо й завітає у місто Рівне із візитом.

Загалом гості із Рівне сподобалися. Вони – веселі, дружелюбні, що зараз саме і бракує сучасній молоді. Щодо Павла скажу, що обіцяв мені писати більше у свій блог, тому що зараз він має на цю справу дуже мало часу. 🙂

Ось таки завершився черговий день у житті автора блогу і вже треба повертатися до трудових буднів. Робочий тиждень триває….

P.S. Користуючись нагодою, висловлюю подяку Павлові, Ользі, Денису, Миколі та компанії за хорошу компанію. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Vorobus 29.08.2013 пише:

    Є ще фото із зустрічі, але додам їх після того як Павло їх скине 🙂 🙂 🙂

  2. VIK 03.09.2013 пише:

    Воробус знайшов рідну душу, навіть статті на блогах в подібному стили написані “Як я ….” 😀 😀 😀
    P.s. В Рівному є чудовий зоопарк, чого у Львові явно бракує :(((

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Подорож до Львова (2013) | Блог Black0wolF

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*