Футзал. Харківський Локомотив проходить в елітний раунд Кубка УЄФА (відео) - Блог про Львів

Футзал. Харківський Локомотив проходить в елітний раунд Кубка УЄФА (відео)

Харків в еліті

Багато людей мені говорить, що вже аж занадто багато Воробус пише на тему спорту, а саме про футзал.

Погоджуюся, таки багато, але на це є виправдання: автор блогу любить цей спорт, частенько в нього грає та й, звісно, що цікавиться професійним футзалом як в Україні, так і у світі.

Про цю події не згадати було би гріхом. Справа у тому, що в суботу в місті Харкові завершилися змагання основного раунду Кубка УЄФА в якому приймала участь і наша команда – діючий чемпіон країни Локомотив.

Приємно, що із великими труднощами, валідолом, серцевими нападами, але наша команда таки змогла пробитися в елітний раунд змагань.

До початку змагань фаворитом групи вважали італійську команду – Марка Футзал. За другу ж вакантну путівку в елітний раунд за прогнозами фахівців мали боротися наш Локомотив та казахський Тулпар.

Знали би тоді спеціалісти, що за бортом еліти залишиться італійський чемпіон.

Розпочали свій виступ «залізничники» із поєдинку проти команди Тулпар. Гра була рівною, команди багато атакували, захищалися і награли на нічию 2-2. Хоча, якщо реалізуй в кінці гри командну більшість Локомотив міг би й здобути перемогу. А так, лише нічия.

Другий поєдинок і взагалі змусив українських вболівальників схопитися за серце. Команда Ривкіна із рахунком 4-6 програє французькому чемпіону. По грі? Мабуть таки гості більше заслужили на перемогу чим харків’яни. А все тому, що Локо пішов при рахунку 4-4 на гру із п’ятим польовим.

Також читайте:   Євро-2022 (U-19). Основний раунд. Бельгія – Україна – 0:11

Забити не вдалося, а ось пропустили ми двічі.

Поразка залишала лише теоретичні шанси на вихід Локомотива в елітний раунд Кубка УЄФА. Для цього їм треба було в останньому поєдинку обіграти італійського чемпіона – команду Марка Футзал.

В це важко повірити, але таки вдалося зробити. Локомотив вийшов сильно зарядженим на гру і просто таки не залишив шансів гостям із Апеннін. Відзначу в складі харківського клубу кіпера – Іваняка, який багато рятував свою команду, а в кінці гри ще взяв і двічі забив.

4-1 і Локомотив виходить в елітний раунд Кубка УЄФА. З ким там зіграє команда Ривкіна дізнаємося незабаром, як і те, де проходитимуть матчі цієї стадії змагань.

Додам, що разом із «залізничниками» в еліту пройшла також команда – Тулпар, яка в останньому поєдинку винесла Спортинг із рахунком 6-1.

Насамкінець, пропоную переглянути відео із вирішального поєдинку Локомотива проти Марки Футзал:

Фото: sport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*