Теніс. Новак Джокович виграє підсумковий турнір року - Блог про Львів

Теніс. Новак Джокович виграє підсумковий турнір року

Джокович перемагає

Давненько на блозі Воробуса не було публікацій на тему такого виду спорту як теніс, а все тому, що ваш автор щось перестав спостерігати за цим видом спорту.

Як виявляється – дарма, адже в ці дні в Лондоні тривав підсумковий турнір року серед чоловіків в якому приймали участь найсильніші спортсмени.

Спершу 8 найсильніших тенісистів були розподілені у 2 групи, де кожен зіграв з кожним.

По двоє кращих з кожної групи виходило у півфінал змагань, а вже вчора відбувся й фінальний поєдинок у якому зустрілися перша ракетка світу – іспанець Надаль та друга ракетка світу – серб Новак Джокович.

Як проходив цей поєдинок, чиєю перемогою він завершився та чи сподобалася гра Воробуса читайте у сьогоднішній публікації на блозі.

Отже, розпочну свою розповідь без традиційного вступу. Справа у тому, що чесно скажу, очікував від поєдинку грандів набагато цікавішого тенісу. Все-таки, обидва тенісисти зараз перебувають у прекрасній формі та і часто між собою зустрічаються.

Як сказав після гри Джокович, що він Надаля частіше бачить чим свою маму. 😀

Це так, бо Федерер зараз не той і кращі тенісисти планети часто між собою грають у вирішальних стадіях тих чи інших змагань.

Розпочався фінальний поєдинок із дуже частих помилок Надаля. Він ніяк не міг розпочати добре грати, і, як наслідок, програв три гейми підряд. Невже це кінець інтризі поєдинку?

Також читайте:   Як користувач блогу Марко брав участь у конкурсі коментаторів на телеканалі "Футбол"

Але, Рафа був би не Рафа якби не зробив брейк у відповідь. Три поспіль гейми бере іспанський тенісист і вже рахунок в зустрічі рівний.

Після цього по всій ідеї мала би розпочатися справжня «рубка», але знову ж таки Надаль почав часто помилятися, програв свою подачу, потім нічого не зумів протиставити Джоку на його подачах і перший сет залишився за сербським спортсменом 3-6.

Другий сет начебто мав стати переломним для іспанського тенісиста. Та, знову ж таки з самого початку Надаль програє свою подачу, а ось відіграти брейк в серба у вчорашній вечір було просто таки нереально.

Давненько не пригадую щоб Новак настільки впевнено грав. Джокович добре рухався, влучно бив і коли треба додавав у грі.

В підсумку 6-4 і другому сеті знову ж таки на користь сербського тенісиста і саме він стає чемпіоном підсумкового турніру року що минає.

Попереду свята, Новий рік, а вже після них спортсмени знову ж таки повернуться на корти цього разу вже першого турніру року під назвою – «Australian open».

Фото: sport-express.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*