Відсутність “контактів” прирівняли до кінця світу - Блог про Львів

Відсутність “контактів” прирівняли до кінця світу

Пропав контакт

Пише і не показує Воробус. Сьогодні надворі субота, 11 січня, а це означає, що нарешті можна відпочити від трудових буднів. Хоча, це ще як сказати відпочити, бо багато людей таки в суботу відробляє робочі дні за тривалі вихідні на початку січня.

Все це не веселить, але зараз не про це. Хто часто користується такою соціальною мережею як ВКонтакті, той знає, що вчора близько обіду популярна мережа зникла з ефіру.

Це одразу ж викликало великий шквал критики з боку її користувачів на адресу «батька» контакту – Павла Дурова.

«Дуров поверни контакт», «Я не можу жити без контактів», «Прийдеться таки працювати, бо контакту нема», «Хоча б поїм поки кантакти не працюють» тощо. Ось такі от діалоги велися в інтернеті.

Згодом «контакт» таки запрацював, але проблеми із завантаженням картинок і з перепискою таки були.

На Воробуса відсутність «контактів» особливо не вплинула. Єдине що вчасно не було завантажено публікації з блогу в нашу офіційну групу. Але, то таке, як тільки лише запрацювала популярна соціальна мережа, то і статті були завантажені.

Загалом нормально ВКонтакті запрацював лише через три години, які минули від часу початку збоїв.

Збої в роботі сайту – це нормальне явище, інколи вони відбуваються. Пам’ятаю свого часу і на блозі Воробуса бували проблеми, але вони досить так швидко вирішувалися.

Також читайте:   Український дайджест блогосфери

Просто смішно з людей, яких «контакт» настільки затягнув у своїх пенета, що вони жити не можуть без переписування, фотографій, статусів тощо. Це вже свого роду хвороба.

Так, Воробус теж є ВКонтакті, але цю соціальну мережу я використовую переважно для того щоб прочитати цікаві новини в групах на які підписаний.

А таке щоб цілий день сидіти у ВК, нічого не робити на роботі – це просто маячня.

Сподобалися мені слова «Чоткого паци», який сказав, що коли не працював «контакт», то він взяв і напився. Ну, чесне слово дитячий садочок.

Не працює, то запрацює. Ваші друзі вже не впадуть в депресію, що ви їм не відписали вчасно.

Якби там не було, в Інтернеті треба шукати користь, а не тупо просиджувати час. Та і взагалі правильно кажуть старші люди, що колись не було комп’ютерів, люди більше гуляли, переживали чого не прийшла Оксана на побачення, а не що «контакти» не працюють.

Треба більше віддавати спілкуванню вживу, а не жити віртуальним життям.

Пам’ятайте, чого забагато – це шкідливо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. PVS 11.01.2014 пише:

    Якраз вчора особливих лагів особисто я не помітив, а от 8 січня «кантахти» мали конкретні проблеми. Десь під обід адреса vk.com розв’язувалася на сервери ucoz’a, а надвечір — по черзі відвалювалися сервери з картинками.

  2. Stakeholder 11.01.2014 пише:

    Варобус, ну скільки можна тулити в кожній статті на тему нету ці філософствування про часи коли не було компів і що треба спілкуватись вживу? ти коли годину на холоді чекаєш маршрутку думаєш про те чому такий рагулізм, чи згадуєш про те шо колись не було автотранпорту?

  3. Lacost 11.01.2014 пише:

    Головна ідея статті про те, що іде своєрідна деградація. Люди немов зачаровані соц. мережею – вона залагала, вирубилась, от і біда чорна наступила. Все має бути в міру, адже надмірне сидіння біля зомбоящиків негативно впливає як на фізичне, так і психічне здоров’я людини.

  4. The Notorious B.I.G 12.01.2014 пише:

    Видалився з контакту 3 роки назад, ні разу не шкодую 8)

  5. Stakeholder 12.01.2014 пише:

    Lacost, як то кажуть: сакажи дурному Богу молитися, то він лоба розіб’є, так само і з залежними від соцмереж, замість того щоб використовувати їх для корисного обміну інформацією псують своє психологічне і фізичне здоров’я. Доречі зомбоящик – це телевізор, інтернет це якраз те місце де у тебе є вибір і альтернатива

  6. Архіваріус 12.01.2014 пише:

    Якось жив без тих “кантахтів”, і думаю, що і надалі буду жити. А про “кантахти” нехай Дуров переживає, адже це його “корова”, яка його поїть та годує. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*