Український дайджест блогосфери - Блог про Львів

Український дайджест блогосфери

Блогер буває і такий

У цій соціальній мережі я не так часто сиджу, а якщо і заходжу, то щоб поспілкуватися із своїм хорошим товаришем паном Тарасом Аброзом і кинути лінки статей у свою групу.

Якщо ви не здогадалися, що це за соціальна мережа, то кажу, що це фейсбук, який такий зараз популярний серед людішок. 🙂

Чого це я його згадав? Так от, колись давніше не знаю хто, але мене запросив до групи, яка називається «Український дайджест блогосфери».

Я не прихильник вступати у якісь там різні групи, але ця мені сподобалася і я типу зробив на неї підписку чи як це називається. Кожного дня, коли я заходжу у соціальну мережу фейсбук, то бачу новини в українському дайджесті блогосфери. На даний час у цій групі є 49 учасників. Кожен із них може кидати свої пости.

Все то добре, але нещодавно там почалися сварки, які я так чую скоро перейдуть у скандали. Справа у тому, що у групі почалася дискусія на тему: «Чи варто кидати туди всі свої пости».

Пішли розмови, що треба адміна, щоб банив деякі пости, залишав тільки найцікавіші, якось обмежувати кількість статей і так далі. Звісно, що я не сидів мовчки і теж писав свою думку, яка може і багатьом не подобалася. А сьогодні у мене визріла своя позиція. Попереджаю, її можуть всі незлюбити, але що є. те є.

Також читайте:   Розфарбовувачі облич або як діти розмалювали Воробуса

Так от. В щоденник блогосфери чи як його називають дайджест я кидаю свої лише найцікавіші статті, які я думаю мають зацікавити людей. У мене блог оновляється дуже часто, тому я в принципі би міг кидати всі статті, але я даю шанс і іншим блогерам.

Щодо банення? Це повна маячня. У групі скільки учасників? 5000? Всього лиш 53 людей. І так, хто більше менш розбирається у блогосфері, той знає про всіх блогерів все що тільки завгодно. Треба, щоб люди читали цей дайджест, це саме головне.

Українська блогосфера і так мало розвинута, а ще банити хочуть статті. А звідки той же адмін буде знати, що цікавить людей у даний момент, а що ні? Інтереси ж є різні.

Тому, я пропоную залишити повну свободу слова, якщо її так можна назвати, і просто учасникам старатися залучити до групи все більше і більше людей. І перестаньте робити цей дитячий садочок.

У когось можуть бути інші думки з приводу цього питання. Повторюю, це лише моя думка.

Українська блогосфера має бути кращою.

Дякую за увагу!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. black0wolf 27.10.2011 пише:

    Це дуже класна група. Добре що її створили. Але все таки потрібно визначити деякі правила.

  2. bbb 27.10.2011 пише:

    може давайте замовими бігборд замовимо в центрах Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Одеси і Києва???

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Українська Блогосфера (банери)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*