Якою буде погода на Великодні свята - Блог про Львів

Якою буде погода на Великодні свята

Погода річ примхлива

Признаюся чесно, не планував писати цієї публікації, але коли кілька хвилин тому бігав в магазин за ковбасою зрозумів, що стаття таки буде актуальна.

Прогноз погоди, як не крути, завжди цікавив люд, свято це чи якийсь інший день.

Якою буде погода на Великодні свята, чи буде падати дощ, а також чи можна витягати білі штанці з шафи читайте у сьогоднішній публікації на блозі.

Розпочнемо розповідь із поточних справ. Так от, ви не повірите, але після вчорашніх +20 градусів тепла та сонячного дня, сьогодні 19 квітня почав падати дощ і трохи похолодало.

На 10 годину ранку спостерігаються опади, температура повітря + 12 градусів тепла. Воробус навіть трохи змок, бо навіть не думав брати з собою парасолю. Але, сльози за те ніхто не бачить. 😀

Як повідомляє сайт пана Марсело, опади будуть до обіду, а опісля вже запанує хмарна погода з проясненнями. Можливо навіть вийде сонечко.

Тому, освячувати Великодні кошики таки зможемо при сухій погоді. Температура ж повітря вище 14 градусів з позначкою плюс сьогодні не підніметься.

Завтра, 20 квітня, на свято Великодня очікується наступна погода:

Також читайте:   Весна показує, де хто "нагадив"

Дощів та інших опадів не прогнозується і це найголовніша новина. Протягом дня перемінно то буде світити сонечко, то будуть хмари. Але, знову ж таки, найголовніше те, що не буде дощу.

Температура повітря буде коливатися протягом дня від 15 і до 17 градусів з позначкою плюс.

Понеділок, 21 квітня, другий день свят теж обіцяє бути бездощовим. Хоча, скільки себе пам’ятаю, завжди на Обливаний понеділок падає дощ. Трохи, але таки падає. Від того і є він обливаним.

Щодо температурних норм, то 21 квітня обіцяють + 6 градусів вночі та + 19 градусів вдень.

Тому, білі штани таки можете брати та й ходити фраєруватися містом чи селом. 😀

А ось у вівторок, 22 квітня, коли люд якраз вийде на роботу після тривалих вихідних очікується дощ. Почне падати він після обіду і буде тривати не довго. Тому, беріть з собою пасочки і не виходьте на вулицю. 😀

Якби там не було, якою погода би не була, бажаю вам, читачі блогу, гарно провести Великодні свята, а також смачної пасочки та ковбасочки. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. NoName 20.04.2014 пише:

    NoName пише:
    Завтра, 20 квітня, на свято Великодня очікується наступна погода:

    Дощів та інших опадів не прогнозується і це найголовніша новина. Протягом дня перемінно то буде світити сонечко, то будуть хмари. Але, знову ж таки, найголовніше те, що не буде дощу.

    хто казав, що 20.04 дощу не буде? 😡

  2. Vorobus 20.04.2014 пише:

    NoName, та да, сайт до ду….и 😡 😡 😡
    P.S. Всіх зі святом 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*