Весна показує, де хто “нагадив” - Блог про Львів

Весна показує, де хто “нагадив”

Де наша культура?

Як сказав мені сьогодні зранку друг, цитую: «Під час такої погоди як зараз навіть ведмідь вже подумує якби то вилізти із барлога й почати насолоджуватися весною».

Ще б пак, надворі нарешті наступило тепло і вже потрохи люди забувають за теплі куртки, шапки на голову, рукавиці і так далі. Ще би пташенята прилетіли з теплих країв, то було би ще краще – розпочалася би дійсно велика пора кохання.

Але, сьогодні не про те. Після того як сніг почав танути всі люди бачать які люди є культурними. Це можете побачити і на вулицях, і в парках і навіть в горах.

Пам’ятаю свого часу довелося бути в горах якраз під час такої погоди як зараз, то мене серце боліло від побаченого. Люди не дбають про свою природу, про майбутнє, вони просто таки живуть сьогоднішнім днем, а це дуже погано.

З чого такі висновки? Наведу безліч прикладів.

Перший з них – це те, що під час зимових подорожей туристи викидають дрібне сміття на сніг, останній згодом тане і згодом ми бачимо купу сміття на землі. Хто потім це все буде прибирати? Я би хотів побачити якби ці ж люди брали і прибирали згодом всі Карпати.

Ну що за культура?

Другий приклад – парки. От є багато нарікань що комунальні служби погано їх прибирають, що собаки там гадять. Все це так, але ж і самі люди викидають сміття. Так, дрібний папірець – це ніщо, він маленький, але ж якщо всі почнуть їх викидати? Що буде тоді?

Також читайте:   Страсний тиждень: в чому себе треба обмежити?

Правда ж вам приємно коли в парку чисто, все цвіте і так далі? То для чого тоді смітити?

Третій приклад – вулиця. От скільки бачу як люди курять і викидають недопалки на вулицю. Так, згодом двірники це прибирають, але ж не усюди вони є. От йде людина біля клумби, кине недопалок, потім друга так само і є вже через деякий час велика купа сміття.

Коли люди вже нарешті зрозуміють що сра….и там де живеш – це найгірше що може бути в житті. Якщо хтось думає, що його хата на краю і я нічого не знаю, то вони дуже і дуже помиляються.

Ваш час на Землі через деякий час завершиться, на зміну прийде нове покоління і дай Боже щоб у вас були діти і що ми їм залишимо? Ваші великі кучі сміття, недопалки, понищену природу?

Якби там не було, природу треба берегти, бо колись вона може з нами зіграти дуже злий жарт і принести багато катаклізмів.

Ще один приклад, насамкінець, це вирубування лісів. Хто мудрий, той знає, що значна їх вирубка може призвести до негоди і ще й якої, яка згодом принесе повені, зруйновані будівлі і так далі.

Будьмо культурними і задумаймося над своїм майбутнім!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 06.03.2013 пише:

    Это наверное проделки москалей. 😡

  2. У анс теж так, ніби в снігу нічого не видно, бидло 😈

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*