Чому дівчата часто бувають невизначеними? - Блог про Львів

Чому дівчата часто бувають невизначеними?

Невизначеність

Воробус завжди відкритий до спілкування і само собою часто спілкується із багатьма людьми. Задають вони мені багато запитань як і просто просять щоб я написав на ту чи нішу тему публікацію.

Не сказав би що завжди слухаю людей, але якщо тема дійсно цікава, то чому б її не описати.

Про що будемо говорити сьогодні? Відповідаю, про дівчат, а саме про те чому вони часто самі не знають чого хочуть.

Що надихнуло мене на цю тему? Кілька днів тому зустрів знайомого, який бідкався що зустрічається з дівчиною вже близько 2-х років і вже напевно разів 5-6 розходилися і знову сходилися. Він вже сам не знає що робити далі.

Воробус не такий вже аж гуру в любовних справах, але таки спробує висловити свою точку зору.

Отже, розпочнемо із того, що дівчат важко зрозуміти, а саме що в них відбувається в даний час в голові. Сьогодні вона хоче бути з одним хлопцем, а завтра вже з іншим. Це називається невизначеність….

Тут можна все списати на молодий вік, але ж у колеги дівчина то вже явно має не 20-ть років. Вже пора задуматися над створенням сім’ї у такому віці, а не лише гуляти.

Чому пара розходиться? Мабуть тому, що дівчину щось не влаштовує у стосунках із хлопцем. Є також варіант що вона має іншого, закохалася в когось другого і боїться сказати про це.

Також читайте:   Чи варто одягати домашніх улюбленців?

Ну, один раз посварилися і розійшлися – це одне, ну, другий, але ж не 5 чи 6-ть. Уявляю собі ситуацію пара одружиться і потім розпочнуться сварки, розбіжності і так далі.

В таких випадках якщо чуєте щось не так треба одразу ж сісти, все обговорити і розійтися по-доброму.

Сім’ю треба створювати тоді, коли на 150% впевнений що це дійсно та людина з якою ти хочеш прожити все життя. Знає Воробус багато випадків коли люди одржувалися, все було чудово, рік пожили і розійшлися.

Це все від того, що хлопець та дівчина поспішили і до кінця не зрозуміли хто є хто.

Щодо теми невизначеності, то з такими дівчатами чи навіть хлопцями (якщо ти дівчина) зв’язуватися взагалі не варто. Це ще в молодому віці можна думати, гадати, а ось коли стаєш старшим – навіть якось несолідно.

Звісно, не мені вирішувати долі людей, просто висловив свою точку зору яку ти хотів почути.

Цю ж публікацію завершу словами, якщо до 30-ти років не маєш сім’ї, а до 40-а не багатий, то даремно прожив життя і вже нічого не зміниш.

Треба людям більше над цими словами задумуватися і робити так як підказує серце, а не нити…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. viking 12.08.2014 пише:

    якщо до 30-ти років не маєш сім’ї, то даремно прожив життя

    Воробус, через 2,5 роки тобі 30, так що задумайся 🙂

  2. Тарас 12.08.2014 пише:

    “Цю ж публікацію завершу словами, якщо до 30-ти років не маєш сім’ї, а до 40-а не багатий, то даремно прожив життя і вже нічого не зміниш. ”
    Звідки така категоричність у висловлюванні?
    Чому всі живуть за шаблоном: “народився-закінчив школу-закінчив універ-знайшов роботу-одружився-наробив дітей-вийшов на пенсію-помер” ???

  3. vrubli 12.08.2014 пише:

    Бла-бла-бла!
    Що за, вибачте на слові, ФІГНЯ?
    ВСЬОМУ СВІЙ ЧАС!
    І не треба застосовувати до всіх одній критерії, що в 20 треба стати дорослим, в 30 одруженим, в 40 багатим! Кожен сам творець своєї долі і робить як йому хочеться. Те, що “пізно” – абсолютно не показник.
    Моя знайома в 36 вийшла заміж і кілька днів тому народила синочка – щаслива людина, цінує свою сім’ю!
    В той же час інша моя знайома вийшла заміж у 18, в 19 родила, в 20 розвелась і тепер каже, що то заміжжя і дитина все життя їй зруйнували.
    А бо думати головою треба, а не керуватись якимись там віковими рамками!

  4. Vorobus 13.08.2014 пише:

    Тарас, vrubli, коли є стабільність, то і життя покращується, а коли вічно людина одна, то втрачається інтерес до всього. Я вже не кажу про пияцюрників… в яких з часом переростають люди. 😕

  5. vrubli 13.08.2014 пише:

    Vorobus, це не означає, що людина себе має обмежувати віковими рамками “до такого віку одружитись, бо інакше біда”. Кожен собі живе як хоче. І якщо є люди, що живуть самі – нехай. Їхнє життя – їхня справа.

  6. Пан П 14.08.2014 пише:

    “а коли вічно людина одна, то втрачається інтерес до всього” – Ігоре це далеко не так, от Леонардо да Вінчі був один, а скільки в нього було інтересів!

  7. YurOK 14.08.2014 пише:

    Пан П, Не ходить Воробус на твої сайти, тому і не знає про Леонардо да Вінчі 8)

  8. vrubli 14.08.2014 пише:

    Пан П, браво!
    Чудовий приклад навели!!

  9. VIK 15.08.2014 пише:

    Пан П пише:
    “а коли вічно людина одна, то втрачається інтерес до всього” – Ігоре це далеко не так, от Леонардо да Вінчі був один, а скільки в нього було інтересів!

    …а ще Мікілянжело, Рафаель і Донателло – знаю я тих ніндзя черепашок 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*