Чи варто одягати домашніх улюбленців? - Блог про Львів

Чи варто одягати домашніх улюбленців?

Одяг для тварин

Вихідні тривають, погода хороша, тому не те що можна, а треба брати знайомих, родичів, друзів та йти на природу. Вистачить сидіти в хаті.

Зима вже не за горами…

Хоча, не сперечаюся, зранку на вулиці буває нуууууууууууу дуже вже холодно. Не дивно, що люди вдягають шапки, теплі куртки та зимове взуття.

Люди, то люди, але деколи мене народ смішить і ще й як. Їду якось у маршрутці і бачу повз нас проїжджає автомобіль, а на передньому сидінні сидить собака.

Здається нічого особливого, але особливість таки є. Тварина сиділа не просто, а так одягнена ніби на вулиці мороз -20 і сніг падає такий що з салону автомобіля не годен вийти.

Так глянув на цю собаку Воробус і мені її стало аж шкода. Реально, для чого валяти дурня і таке робити?

Одягання тварин в одяг – це непоодинокий випадок, бачив як багато бабусь гуляє з собаками в парку, лісосмугах і вони також всі одягнуті.

Чи справді тваринам так холодно щоб їх так одягали?

Задумувався над цим питанням, неодноразово мав домашніх тварин і можу ствердно сказати, що одягати тварин не треба. Вони, особливо під зиму починають заростати і добре себе почувають як на морозі, так і в теплі.

Також читайте:   Львів та пристосованість до нього інвалідів

Так, тварини тягнуться до тепла, але вони ж не сплять на морозі. Як мінімум в тієї ж собаки є буда, яка захищає її від холоду. За міських домашніх улюбленців взагалі мовчу.

Вони ночують в домівках, за ними добре доглядають тощо. А так собаку вдягнуть в теплий одяг і вона під час прогулянки не може:

1. Нормально попісяти.

Знаю що собаці треба нормально стати під дерево, підняти лапу і помітити територію. З цим вбранням з синівського секонду зробити це важко. У підсумку тварина пісяє на вбрання, це потім треба все прати. Фу…

2. Тварині важко ходити.

Домашній улюбленець під час прогулянки хоче собі побігати, а його вдягнули і він ходить наче робокоп.

3. Блохи і їм подібні.

Чим більше одягу, тим більше блох буде на домашньому улюбленцю. І якщо без одягу він їх якось ще може позбутися, то з одягом почухатися дуже важко.

То ж для чого мучити себе і домашню тварину. А давайте всіх повдягаємо: собак, котів, коней, свиней. А чого, ну ж холодно на вулиці.

Реально не треба смішити себе і людей що вас оточують.

День продовжується, Воробус йде гуляти і повернеться вже ввечері щоб розповісти вам про щось цікавеньке.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*