Ринок “Санта-Барбара” перенесуть в інше місце - Блог про Львів

Ринок “Санта-Барбара” перенесуть в інше місце

Ринок

Сьогодні надворі 14 серпня, четвер, а це означає, що черговий робочий день потрохи завершується. Не завершує лише свою роботу блог Воробуса, який у черговій публікації буде намагатися розповісти своїм читачам щось цікавеньке.

Про що будемо говорити сьогодні? Знову ж таки про Сихів, але вже не про трамвай, а про те, що у відомому районі Львова назріває конфлікт.

Що за конфлікт, як його уникнути та багато іншого читайте далі.

Громадськість міста вже знає, що в липні цього місяця у популярному районі Львова розпочалися роботи по прокладанню трамвайної колії. Проходити вона має від Санта-Барбари, по вулиці Стуса і так далі.

Тривати всі роботи мають близько 8-ми місяців, а далі Сиховом має їздити трамвайчик. Хоча, казав, кажу і казатиму, що здається мені цей вид транспорту особливим попитом користуватися не буде.

Але, то таке… Час все розставить на свої місця. Зараз про трохи інше.

Отже, трамвайна колія має починатися якраз з того місця, де зараз розташований ринок «Санта-Барбара», тобто трамвай там має розвертатися. Іншого виходу тут нема як демонтувати всі ятки.

Проект будівництва

Ніби все просто, але куди ж ринок то перенести? Не може так просто багато людей залишитися без роботи.

Також читайте:   2 причини, через які люди боятся звертатися в МФО

Вихід схоже знайшли і він наступний. Далеко ринок переїзджати не має, а його лише мають перенести недалеко через дорогу біля школи, точна адреса: проспект Червоної Калини, 109.

Скверик

На місці майбутнього торговельного центру вже навіть встановили спеціальні інформаційні щити, де навіть є написані кілька номерів за якими можна дзвонити і висловлювати свої пропозиції.

Так в чому ж таки конфлікт? На місці майбутнього торговельного центру знаходиться хороший скверик, стоять лавочки, фігура Божої Матері і само собою тут гуляють батьки із дітьми.

Фігура Божої матері

Уявіть собі що це все заберуть, наставлять будинків і кожного дня тут буде ходити велика кількість людей. Де тоді діватися цим от батькам із дітьми? Переносити свої прогулянки в інші місця?

Подейкують що багато людей, які мешкають в цьому районі вже проти цієї будови. Не знаю чи варто вірити цим чуткам, але недарма кажуть що диму без вогню не буває… Може бути все…

Побачимо як надалі буде розвиватися ситуація і обов’язково про це все повідомимо на нашому з вами ресурсі.

А поки що чекаю ваших коментарів, читачі блогу, по цьому питанню…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*