2 причини, через які люди боятся звертатися в МФО - Блог про Львів

2 причини, через які люди боятся звертатися в МФО

2 причини, через які люди боятся звертатися в МФО

Важко сперечатися з тим, що за останні роки популярність мікрофінансових організацій дуже зросла. Це явище є небеспричинним. Нові клієнти знаходять привабливі умови на перші позики, сам процесс їх оформлення дуже простий та швидкий. Кожен із нас може потрапити в складну життєву ситуацію, коли грошей немає, але вони дуже потрібні саме зараз. У таких ситуаціях на допомогу приходять МФО.

Основні причини, чому люди не довіряють МФО

Не дивлячись на велику популярність мікрофінансових організацій залишаються люди, які їм зовсім не довіряють. Що ж є причиною такої недовіри?

  • Деякі люди просто не можуть зрозуміти, чому мікрофінансові організації видають першу позику без відсотків. На їхню думку, в цьому немає ніякого сенсу і мають бути підводне каміння в умовах договору, на якому і зможе нажитися МФО. Насправді ситуація дуже банальна. Це простий маркетинговий хід. Якщо клієнт обирає одне МФО і йому сподобалися умови обслуговування існує велика вірогідність того, що він піде за допомогою в ту ж саму мікрофінансову організацію.
  • Причиною недовіри до мікрофінансових організації може стати попередній негативний досвід. На фінансову ринку є багато шахраїв, які намагаються отримати кошти незаконним шляхом. Якщо людина раніше зіштовхнулася з шахраями, існує велика вірогідність того, що вона втратить довіру до цілої ниші фінансового ринку. Щоб не потрапити до рук шахраїв потрібно працювати лише з ліцензованими мікро фінансовими організаціями.

Компанія Май Валлет працює на українському ринку вже не перший рік, і за цей час здобула гарну репутацію серед клієнтів і пропонує новим клієнтам приєднатися до mywallet.ua/ua на вигідних умовах. На відміну від більшості МФО, компанія довіряє новим клієнтам і пропонує безвідсоткові позики до 30 тисяч гривень. Представники компанії завжди раді новим клієнтам і з радістю допомагають усім тим, хто потрапив у складне становище.

Якщо гарно подумати можна зрозуміти, що причини, через які деякі українці не довіряють МФО є стереотипними. Звичайно, негативний досвід може надовго залишитися в пам’яті людини, і вона не буде працювати навіть з офіційно ліцензованими мікро фінансовими організаціями навіть якщо їх допомога вкрай необхідна. Але ж ми не припиняємо ходити до перукарні лише через те, що нам не сподобалось, як нас підстриг новий перукар. Розумним рішенням буде працювати лише з тими людьми та організаціями, які пройшли перевірку часом.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*