Жінкам варто брати ініціативу у свої руки? - Блог про Львів

Жінкам варто брати ініціативу у свої руки?

Ходи до мене...

Як ви вже помітили, блог Воробуса перейшов на новий режим виходу публікацій. Чому так? все просто, зараз надворі літо, хороша тепла погода, плюс в автора багато роботи.

Тому, публікації друкую, але вже по приході додому.

Про що будемо говорити сьогодні? Знову ж таки про вічні актуальні теми – проблеми молоді.

Вчора вашому автору довелося поспілкуватися із однією цікавою жінкою. Одразу ж скажу, вона заміжня, має дітей, тому як не крути в любовних темах трохи розбирається.

Щось ми так в компанії розговорилися на тему створення сімей, чому люди так довго із цим всім ділом тягнуть, не хочуть одружуватися і так далі.

Звісно, думок було багато, але жінка таки «вбила» всіх своєю фразою над якою ваш покірний згодом задумався.

Далі цитую: «Розумієте, народ, зараз такий світ, що якщо жінка не буде все брати у свої руки і проявляти ініціативу чоловіки ніколи не захочуть одружитися.

Чоловікам головне мати пару, секс, десь колись попиячити з своїми приятелями і так далі. Коли жінка починає їх напрягати, ставити ультиматуми, то чоловіки задумуються і таки беруться за створення сім’ї».

Як можна відреагувати на ці слова жінки? Звісно, зараз можна багато на цю тему сперечатися, казати що це не так і так далі. Але, моя думка, таки така що жінка багато в чому права.

Також читайте:   Про що говорити з дівчиною, щоб було цікаво

Коли чоловік живе один, веде холостяцький стиль життя – це одне, а коли є жінка і діти, то він змушений вже їм приділяти увагу.

Холостяк не миє посуд кілька днів, не голиться, може пару днів не показуватися на люди, йому не треба добре одягатися бо завтра треба йти до мами жінки.

Одружений ж чоловік думає над майбутнім життям, як забезпечити сім’ю, як зробити так щоб діти були розумними і так далі.

Чи проявляють чоловіки ініціативу? Все-таки, думаю що тут все залежить від симпатії у стосунках хлопця та дівчини. Якщо іскра є, то все буде добре. Якщо ж нема, то як ви би не старалися – нічого не вийде.

Не любить хлопець дівчини і хай йому грець якби дівчина не старалася.

Давно казав і буду казати не треба дивитися на розмір гаманця, матеріальні цінності своєї половинки, бо в такому випадку залишитеся на довгий час на самоті.

Задумайтеся….

І ще, як зауважив сьогодні чоловіків стає з кожним днем все менше та менше. Причина? Воєнні дії на Сході нашої країни. З такими темпами скоро наше населення істотно зменшиться.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 04.08.2014 пише:

    І ще, як зауважив сьогодні чоловіків стає з кожним днем все менше та менше. Причина? Воєнні дії на Сході нашої країни. З такими темпами скоро наше населення істотно зменшиться.

    ну це ти вже загнув

  2. Вертоліт 05.08.2014 пише:

    Stakeholder, Він переспективи бачить :facepalm:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*