На Львівщину насувається холодний циклон - Блог про Львів

На Львівщину насувається холодний циклон

Незабаром буде сніг

Сьогодні надворі 20 жовтня, понеділок, перший робочий день тижня, який потрохи завершився. Традиційно він є важким і вже завтра буде легше.

Воробус прийшов з роботи додому, поїв, попив чаю і зараз спробує порадувати своїх читачів черговими публікаціями.

Хоча, наступна тема думаю людей явно не потішить, адже будемо говорити про погоду і майбутні катаклізми, які насуваються на Львівщину.

Так хочеться ще тепла, але схоже що воно нам потрохи махає ручкою і передає естафету зимі.

Протягом дня мені, традиційно, довелося поспілкуватися із великою кількістю людей і більшість з них говорила якраз за холодний циклон, який наближається до нас.

Так от, хто не знає то скажу, що вже цього четверга температура повітря у нашому місті суттєво знизиться і, увага, почне падати сніг.

В четвер він буде з дощем і не має залежатися адже температура повітря буде коливатися від 6 градусів з позначкою «плюс» вночі і до 7 градусів з тією ж таки позначкою «плюс» вдень.

Гірше буде в п’ятницю, коли температура повітря вночі впаде до -2 градусів морозу, а вдень більше 1 градуса тепла очікувати не слід.

Проте, синоптики очікують серйозних снігопадів. 10 мм – це не є мало, тому м’яко кажучи нас може задути і круто засипати.

Також читайте:   Дощ...

В суботу снігопади припиняться і якщо й будуть падати, то незначні. Натомість температура повітря не зміниться у порівнянні із попереднім днем.

В неділю, 26 жовтня, в день коли будуть проходити парламентські вибори опадів не очікується, вночі буде холодно (до -4 градусів морозу), вдень же потепліє і буде +6- + 7 градусів вище нуля.

Наступний же тиждень буде більш спокійним, але знову ж таки холодним. Вище десяти градусів тепла температура повітря підніматися не буде.

Все йде до того, що «бабине» літо на цьому завершено. Хоча, все ще може бути в цьому житті.

Якби там не було, бережіть своє здоров’я, добре одягайтеся, не забувайте про теплі курки, шапку, штани і так далі, бо невідомо чи встигнуть комунальники подати тепло в наші домівки.

Можливо й прийдеться померзнути.

Та і якщо так подумати, на вулиці та в транспорті все рівно буде холодно.

Блог Воробуса буде тримати руку на пульсі життя міста Лева і обов’язково про всі цікаві та важливі події у ньому розповість у чергових публікаціях.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. VIK 21.10.2014 пише:

    на якій то вулиці і в якому році стільки випало снігу?? 😀 😀 😀

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. У Львові стартує опалювальний сезон

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*