Морози повертаються - Блог про Львів

Морози повертаються

Мороз

Вихідні тривають, а це означає, що можна зробити якусь вилазку на природу чи то пакт просто прогулятися улюбленим містом. Проте, не все так однозначно як здається на перший погляд.

Річ у тому, що після декількох мега теплих днів (кажуть, що було навіть побито температурні рекорди) знову похолодало. Особисто я сьогодні прокинувся і перше, що кинулося в очі – це мокрий дах будинку, який знаходиться напроти. Виявляється вночі падав дощ, моросить він і зараз.

Невже погодка вирішила знову піднести нам неприємний сюрприз і повернути мороз та сніг? Сьогодні спробуємо про це дізнатися.

Само собою допомогти мені в цьому мають прогнози синоптиків.

Що ж кажуть вони нам?

Отже, їх прогнози таки невтішні, адже саме від сьогодні в Україні й у Львові, в тому числі очікується істотне погіршення погодних умов. Окрім того, що прогнозуються дощі, так ще й суттєво знизиться температура.

Це вам не 15 градусів тепла ще два дні тому. На даний момент 8 градусів із позначкою «+», а з 6 березня й взагалі прогнозуються приморозки. Вдень температура вище 5 градусів підніматися не буде. Вночі ж стовпчики термометрів опустяться до -2 – -5 морозу.

Також читайте:   У чому сенс життя?

Далі на два дні 10-11 березня повертаються вже улюблені нами +12-15 градусів тепла й знову мороз. Можу собі лише уявити як себе будуть почувати люди, які мають чутливість до зміни погоди.

Що далі? А далі знову мороз й стабільна температура + 5-9 градусів до кінця березня.

Тому, ще раз і ще раз наголошую про те, що зимовий одяг ховати до наступної зими не варто. Він нам ще знаходиться, як і зимове взуття. Адже окрім дощів особливо у найближчий тиждень очікується мокрий сніг.

Вдягаємося тепліше, заряджаємося позитивною енергією й згадуємо собі фразу, що у природи немає поганої погоди. На зміну хмарам обов’язково прийде сонце.

Бережіть себе!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*