У Львові стартує опалювальний сезон - Блог про Львів

У Львові стартує опалювальний сезон

Нарешті тепло

Лякали синоптики нас снігопади, лякали, але як це часто трапляється їхні прогнози не здійснюються.

Ну, самі вдумайтеся в слова, що ще в понеділок прогнозували снігопади в 10 мм, а вже зараз коли дивишся на той же прогноз, то стає ясно що якщо сніг і буде падати то дуже маленький.

Єдине що не змінилося в словах синоптиків, так це суттєве пониження зниження температури повітря. Вже з четверга прогнозується зниження температури до 1 градуса тепла вночі і до 4 градусів тепла вдень.

В суботу і взагалі вночі мають бут суттєві заморозки. Тому, якби вам цього не хотілося, але треба таки вдягатися в теплий одяг щоб згодом не простудитися. Похолодання буде нетривалим, і вже наступного тижня синоптики і надалі прогнозують тепло.

Все це добре, але холодні дні таки треба пережити, тому ще кілька днів тому президент України – Петро Порошенко дав указ щоб до кінця цього тижня в домівки людей та й в решта закладів освіти поступило тепло.

Реально, кілька днів тому довелося побувати у школі, то там сидіти без куртки вже де-не-де холоднувато.

Думав що тепло буде подаватися таки з кінця тижня, але сьогодні зранку чую від людей, що рішенням міського голови Львова – пана Андрійка Садового офіційно опалювальний сезон має розпочатися вже сьогодні, 22 жовтня.

Також читайте:   Коли відремонтують площу Двірцеву?

Пробую от зараз батареї на роботі, то ще ніби не теплі. Що ж, шукаю інформацію далі і дізнаюся, що подача тепла в будинки розпочинається вже від сьогодні, але лише в ті, які дійсно готові до запуску тепла.

Решта ж будинків та освітніх закладів будуть з теплом до кінця цього тижня. Щось мені підказує серце, що це вже відбудеться тоді, коли тепла на не знадобиться, тобто після виборів до парламенту-2014.

І ще в тему. Добре відомо всім, які у нас зараз є проблеми із постачанням газу. Відносини з Росією складні, тому не виключено що прийдеться суттєво економити.

Тут одразу ж згадується село, де є можливість піти до лісу та запастися дровами. А пригадайте ще розмови рік-два тому. Люд казав що село вимирає, звідти всі втікають тощо.

Можливо настануть такі часи, коли в людей іншого виходу не буде як поїхати жити в сільську місцевість.

І про зиму. У найближчих публікаціях очікуйте репортаж про прогнози на цю холодну пору року. Якою вона буде, чи буде сніг та морози…

Залишайтеся з нами….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*