Воробус і вибори до парламенту-2014 - Блог про Львів

Воробус і вибори до парламенту-2014

Воробус і вибоори до парламенту-2014

Чекали ми їх чекали довго, чекали, набридала нам ця політична реклама, а так швидко вони минули.

Думаю не важко здогадатися про що я. Відповідь очевидна – про позачергові парламентські вибори, які відбувалися цієї неділі в Україні.

Цього разу Воробус і його партія вирішили не лізти до влади. Але, це не означає, що я залишився осторонь виборчого процесу.

Якось ліньки було сидіти на вихідних вдома, погода не така тепла, снігу ще поки нема, тому Воробус вирішив піти попрацювати на виборах і на кілька днів став членом дільничої комісії.

Вибори – це взагалі то веселощі ще ті. На них приходить багато людей, часто бувають неадеквати, часто псують бюлетені, тому десь подібного я і очікував.

Про результати говорити не буду, бо думаю що всі свідомі люди і так їх знають. Все йде до того, що у парламент пройдуть такі партії як: «Народний фронт», «Блок Порошенка», «Самопоміч», «Опозиційний блок», «Парія Ляшка», «Блок Юлії Тимошенко».

Решта, як скажімо, «Свобода» до бар’єру у 5-ть відсотків трохи недотягує. Як тільки будуть офіційні результати виборів, то блог Воробуса про них обов’язково повідомить.

А поки що заглянемо за лаштунки виборів. Воробус працював членом комісії, то практично цілий день бачив різного роду людей.

Найбільше люд приходив зранку, коли лише відкрилася дільниця, коли йшли до церкви (година так 9-10), після Служби Божої (12-13 година) і під сам кінець голосування.

Також читайте:   Як змінився сучасний світ

Це була неділя, тому багато хто якраз в цей час повертався із відпочинку, дач і так далі.

Сподобалося мені на цих виборах те, що люди нарешті стали трохи свідомими. Зіпсутих бюлетенів було дуже мало, а якщо такі і були, то помилки були механічні: дві позначки, забули проголосувати і так далі.

Такого вар’ятства як у 2004, коли люд писав «йдіть всі до дупи, всі рагулі, пішли всі на…» було дуже і дуже мало. Хоча, смайлик на бюлетені від одного із виборців мене повеселив.

Хто найбільше голосував? Як на мене старші люди більше прийшли на дільницю. Пам’ятаю прийшов до мене пан із 1924 року. Людина настільки переживає за країну, що сказав наступне: «Важко мені, але я хочу щоб мої онуки жили в країні, яка буде мати стабільність, впевненість у майбутньому і так далі».

Опісля пан потиснув нам руки і пішов з бюлетенем в кабінку, а Воробус і далі заглядав за гарними дівчатами. 😀 Бо, знав, що дільниці закриються, а на нас буде очікувати довгий підрахунок голосів, який завершився близько ранку.

Пам’ятаю дали мені рахувати голоси пана Вейдера. Було їх не багато, але коли їх знаходили, то всі автора блогу підколювали. Інтернет-партія ж. 🙂

За час виборів трохи втомився, але знову ж таки познайомився із багатьма людьми, побачив для себе щось нове і сподіваюся, що новообрані депутати таки будуть кращими чим попередні.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Теодор 28.10.2014 пише:

    як саме тобі вдалось стати членом цієі комісіі?

  2. YurOK 28.10.2014 пише:

    Скільки заробив за таку роботу? 8)

  3. Vorobus 28.10.2014 пише:

    Теодор, та не складно, попитав народ чи треба людей 8)

  4. Vorobus 28.10.2014 пише:

    YurOK, будеш мене бачити я тобі скажу 8)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*