Як змінився сучасний світ - Блог про Львів

Як змінився сучасний світ

Сучасний світ

Все-таки, епідемія коронавірусу зробила свій вклад у наше з вами життя. Клятий вірус запхав нас у будинки й ми круто розлінувалися. Не знаю як там інші, а я нічого не хочу робити. Колись ще їздив на велосипеді, виходив на пікніки, багато рухався, а зараз тупо лінь, лінь і ще раз лінь.

Так собі думаю, якби не футзальні змагання, то я би взагалі заріс жиром. До чого я це все веду? Світ із кожним днем стає все більш сучаснішим. Люди можуть подорожувати країною без проблем і для цього не треба потягів, автобусів, літаків. Можна просто взяти і замовити «блаблакар». А чому ні? Я ж згадую часи, коли ще зовсім юний Ігор Воробус сідав у потяги з рюкзаками, пхався у набиті маршрутки. Часи змінилися.

Про доставку їжі

Ми можемо без проблем не готувати їжу. А для чого? Зараз є велика кількість доставок їжі. Ти заходиш у мобільний додаток, реєструєшся, обираєш те, що ти хочеш їсти і за певний період часу, звісно, що гроші треба дати, тобі привезуть бажану для вас їжу.

доставка їжі

Ось буквально на днях спілкувався з колегою. Каже що живе з дівчиною, а готувати вона не хоче. А для чого? Замовила кур’єра, все привезли й ти собі сидиш куриш. Якщо і вам таке цікаво – ось лінк: Доставка здорової їжі Львів.

Також читайте:   Літній грип чи вірус із водойми?

Про прогулянки

Якось ваш автор гуляв з дівчиною по місцях, де колись ми днями «пропадали» на санчатах, лижах. Та й що там говорити, ми спускалися з гірок на кульках, на металевих ящиках. Що ми маємо зараз? Пройшовся ции місцями, а народу там взагалі немає. Лежав якийсь алкашик просив 20-ть гривень і пробігало кілька собак. Сучасній молоді такі забавки не цікаві, краще піти десь випити або ж пограти в комп’ютерні ігри. Реалії… А потім дивуються їхні батьки, що діти не знають як 2 помножити на 2.

Ще одна свіжа історія – тема прогулянок. Люди не хочуть і два метри перейтися пішки. Давай їм таксі, давай розваги, давай пиво, віскі, колу. Вчора якраз їхав у таксі, то водій розповідала як молодь забула за норми поведінки, не вміють вітатися, прощатися, їдуть 20 метрів.

Про навчання онлайн

Ще одна цікава тема сьогодення – навчання онлайн. Цирк на дроті – я на плоті. Що сучасні діти можуть вивчити через веб-камеру? Думаєте вони будуть слухати вчителя? З університетами взагалі пічалька. Тепер всіх залишають, нікого не виганяють, навчання онлайн. Якими ж ці молоді люди згодом будуть спеціалістами?

навчання онлайн

Але, так завжди не буде… Можливо з часом ми таки до чогось дійдемо, а не будемо тупо просирати свій вільний час.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*