Вулиця Куліша після ремонту - Блог про Львів

Вулиця Куліша після ремонту

Куліша після ремонту

На відкриття після ремонту цієї вулиці люд чекав вже давно.

Ще б пак, весь транспорт змушений був робити об’їзд через проспект Чорновола через що на перехресті того ж таки Чорновола із Городоцькою виникали шалені затори.

Пам’ятаю Воробус коли їздив на футбольне тренування, то не один раз згадував «хорошим» словом міську владу, яка закрила на реконструкцію вулицю Куліша ще у червні місяці.

17 листопада офіційно проїзд по цій вулиці було відкрито. У ЗМІ та в соціальних мережах було багато розповідей про Куліша, по-новому.

Автор блогу довго думати не став і вирішив сам поїхати туди і глянути що там і як. Чи зекономила влада на ремонті вулиці, що мені сподобалося, а що ні читайте далі.

Отже, свою розповідь розпочну із того, що за інформацією нашої міської влади на реконструкцію вулиці Куліша мало піти на початку ремонту – 12 мільйонів гривень. Зараз же було озвучено суму втричі меншу.

Тому, не варто сильно дивуватися що, де-не-де, бруківка покладена криво, а асфальтовану велосипедну доріжку робили не під стяжку. 😀 Це все дрібниці.

Крива бруківка

Головна новина на цій вулиці – це те, що проїзну частину замінили із асфальту на бруківку. Зробили це тому, що місто хоче зберегти свою історичну архітектуру саме у центрі міста.

Також читайте:   Як я був у фан-зоні

Друге, це те, що на Куліша було встановлено велосипедні доріжки. Так, асфальтований її варіант було зроблено не під стяжку і, де-не-де, тут можна побачити калюжі, але з часом бачу і цю похибку виправляють.

Калюжі

Сподобалося мені те, що власникам автомобілів тут показали великого язика. В нас же водіїв-рагулів є багато, вони полюбляють заїздити на велосипедні доріжки. Тому, влада міста вирішила тут поставити стовпці.

По-третє, нарешті на вулиці Куліша з’явилася зупинка громадського транспорту. Відтепер не треба стояти і мокнути під відкритим небом, а є де сховатися.

Зупинка громадського транспорту

Правда є цікавий момент і запитання, а чому зупинку не поставили одразу ж за мостом на Чорновола.

Реально більшість маршрутних таксі зупиняється саме там.

По-четверте, завершенню ремонтних робіт на Куліша заважає будівництво нового торговельного центру неподалік вулиці Газової. Відповідно і тротуари в деяких місцях не закриті.

Загалом якщо зробити коротенький підсумок ремонту на вулиці Куліша можу скзаати, що на село таки ця вулиця піде.

Ще би тротуари підрівняти як слід і було би взагалі шикарно.

Радує те, що нарешті проспект Чорновола трохи розвантажили від транспорту.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*