Коли з людей вийде совок? - Блог про Львів

Коли з людей вийде совок?

Коли з людей вийде совок?

Вихідні наступили… нарешті…

Який лише люд не зустрічається у нашому житті. Отак їх послухаєш і гидко навіть після цього з ними спілкуватися.

Що ж так розізлило Ігоря Воробуса? Відповідаю, люди, які сумують за минулою владою.

Розповім ваш цікавий випадок із власного життя. Кілька днів тому ваш покірний був в центрі вашого міста та й вже коли йшов додому зайшов в хлібний магазин щоб придбати продукт першої необхідності.

Переді мною була черга із людей зо п’ять-шість. Як завжди, і це часто трапляється, люди починають говорити на суспільні теми.

І от одна пані старшого віку просто таки шокує «публіку» своїми словами, цитую: «От Азарова нема і хліба дешевого нема».

Звісно, що решта людей, які стояли в черзі почали сперечатися з панянкою. Ба, навіть більше справа ледь не дійшла до бійки.

Не знаю як треба ще країну довести до якого стану, скільки людей треба вбити щоб шайка неадекватів не захищала цю владу.

Думав це лише одинокий випадок, а виявляється якраз таки навпаки.

Пише вчора хороший приятель і розповідає як в нього на роботі старші люди згадують старі часи, правління Яника і компанії, коли долар був по 10 гривень, все крали як хотіли і що хотіли.

А тут прийшла нова влада ціни піднялися до верху, важко щось купити й так далі.

Також читайте:   10 найважливіших подій 2014 року у Львові

Як можна реагувати на це все? Совок із людей ще не вийшов. Вони звикли що все за них робить влада, треба приходити на все готове й так далі.

Скільки ще людей треба вбити, щоб зрозуміти хто був такий Яник і його компанія? Не вірите, то приїдьте на Личаківське кладовище і подивіться скільки там лежить в могилах нікому не винних людей.

Або ж подивіться документальні фільми про події Майдану…

Ви думаєте, що ціни зараз такі від чого? Бюджет вічно дерибанили, будували дачі, туалети золоті ставили. За які гроші це все?

Знаю, багато хто не в захопленні від теперішньої влади, бо обложили нас податками, зарплати не піднімають, ціни на тарифи збільшили.

Але, принаймні ми зараз не є в Росії. Був би Яник, то думаю ще пів року – максимум рік і ми би вже були від «путіним».

А там би вже не те що не рипалися, а й слова би поганого в їхній адрес не сказали…

Сподіваюся з роками такі от розмови будуть пропадати, бо реально вже набридло слухати цю всю маячню. Може ще би згадали КПУ з їхнім лідером, який він був «хороший» і як добре було жити.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G. 01.05.2015 пише:

    Совок вийде коли вимруть його представники))

    Стосовно ЯНика і компанії. Люди а ви часом не бачите, що ті хто їх змінили (Порошенко, Яценюк і компанія) нічим не відрізняються. КОрупція як була там і є. Одні набили кишені, тепер набивають другі 🙁

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*