Футзал. Воробус забиває фантастичний гол і “МехМат” перемагає на Кубку Незалежності-2015 (відео) - Блог про Львів

Футзал. Воробус забиває фантастичний гол і “МехМат” перемагає на Кубку Незалежності-2015 (відео)

Воробус забиває

Давненько Ігор Воробус не брав участі у футзальних турнірах.

Причина? Все-таки, операція, яку переніс ваш покірний в березні місяці ще дається взнаки та, якщо чесно, зараз літо і хочеться кудись швидше поїхати відпочити, чим кожного тижня сидіти на спортивних майданчиках.

Але, схоже, що завжди так не буде і ближче до осені Воробус таки знову повертається у любительський спорт.

Зокрема вчора, ваш покірний таки знайшов, нарешті, час зіграти за команду «МехМат» на традиційному турнірі «Кубок Незалежності-2015», що з року в рік проходить на Знесінні (район АС-2).

Цього року участь у змаганнях зголосилося приймати 16 команд, а точніше: Л.Пивоварня, Бугрока, Алмаз, Чигирин, A-Z Techno, Рексона, Мехмат, Знесіння, Дружба Елегант, Коренс, База – 9, Драйв, Епіцентр, Рогатка, Лемберг та колектив – Л.Резерви.

Спершу команди змагалися в групах, а вже зараз розпочалася серія плей-офф. На цьому етапі змагань права на помилку вже нема, тому треба виходити на поля і перемагати.

На цій стадії змагань суперником команди Воробуса став колектив під назвою – «Драйв». Колись за таку команду чув кілька слів, а от як вони грають не знав.

Наш колектив «МехМат» складений із працівників факультету львівського університету імені Івана Франка.

Розпочався поєдинок на полі «Знесіння» із атак нашої команди, яка за перші 10-ть хвилин створила стільки моментів, що їх би вистачило на кілька поєдинків. Але, м’яч вперто не хотів йти у ворота. Або фарт, або ж кіпер команди «Драйв» вставали цьому на заваді.

Також читайте:   Новак Джокович та Ангелік Кербер - тріумфатори Вімблдону-2018

Один із рефері поєдинку – Іван Вишиваний навіть почав підколювати Воробуса щоб я залишав ворота і йшов забивати гол.

Як виявиться згодом, він як у воду дивився. В одній із атак команди «МехМат» мені віддали пас назад, Воробус побачив, що воротар команди-суперника вийшов трохи вперед і наважився на удар.

По неймовірній траєкторії «шкіряний» таки залетів у ворота. Я спершу не збагнув що сталося, але коли суддя показав на центр, то стало весело.

На грі організатори Кубка знімали відео, то ж у найближчих публікаціях спробую вирізати свій гол і завантажити це відео в інтернет.

Що ж до гри, то перша 20-ти хвилинка так і завершилася мінімальною перемогою команди «МехМат».

У другому таймі десь була схожою гра, знову наші футзалісти багато не забивали, а от команда суперника мала мало, але реальні шанси зрівняти рахунок в зустрічі.

Їм не пощастило, а от коли «МехМат» забив вдруге, то гравці «Драйву» просто посипалися.

У підсумку, до кінця гри, ми відвантажили у ворота суперник ще 4 голи без відповіді.

Воробус і «МехМат» перемагають і вже наступного тижня ми знову ж таки зіграємо поєдинок серії плей-офф у боротьбі за Кубок Незалежності-2015.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. arhivarius 01.08.2015 пише:

    Одначе Воробусе, ти хвалько…:D

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*