Новак Джокович та Ангелік Кербер – тріумфатори Вімблдону-2018

Новак Джокович

Із темами про туризм взагалі забув що у Великобританії завершився один із турнірів Великого Шолому – «Вімблдон-2018».

Переможцем змагань у чоловічому розряді став сербський тенісист Новак Джокович, який у фіналі був сильнішим за спортсмена з ПАР Кевіна Андерсона у трьох сетах (6:2, 6:2, 7:6).

Тим самим «Джока» довів громадськості, що його ще рано списувати з числа фаворитів тенісних турнірів.

Особисто мені «Вімблдон-2018» запам’ятався наступними моментами:

– швейцарець Роджер Федерер був попереду в грі проти Кевіна Андерсона 2:0, вже всі думали що він «закриє» й третій сет, але відбувся камбек. Грандіозна перемога тенісиста з ПАР;

– мега матч Андерсона проти Джона Ізнера. У цій грі також було зіграно п’ять сетів й все завершилося знову ж таки перемогою Кевіна у тривалому поєдинку. Останній сет завершився з рахунком – 26:24;

– Джокович проти Надаля. Півфінал «Вімблдону-2018» також розтягнувся. Тенісисти грали п’ять сетів, два дні й лише після п’яти партій у фінал вийшов серб, який переміг – 10:8.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат Європи-2016. Завершився перший тур групового етапу

Щодо фіналу, то тут бортьби як такої не вийшло. Так виглядає Кевіну Андерсону банально не вистачило сил.

Щодо жіночих змагань, то тут порадувала американка Вільямс. Та що Серена після народження дитини повернулася на корти й лише у фіналі поступилася німкені Кербер.

Шкода, але у вирішальному поєдинку боротьби як такої не вийшло. Ангелік здолала свою суперницю – 6:3, 6:3.

У парному розряді також було весело, особливо це стосується чоловіків. Лише у п’ятій партії вирішального поєдинку пара Класен/Вінус поступалася одному з братів Брайанів та СокуДжеку – 2:3 (3:6, 7:6, 3:6, 7:5, 5:7).

У жінок трімуфаторками стала пара Крейчикова/Синякова, яка у трьох партіях була сильнішою за Меліхар Н. / Пешке К. – 2:1 (6:4, 4:6, 6:0).

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*