Хробаки відтепер можна купити в автоматах - Блог про Львів

Хробаки відтепер можна купити в автоматах

Хробки відтепер усюди

Вихідні нарешті наступили і вони, до слова, радують нас хорошою погодою. Воробус цього тижня нікуди не їде, а залишається вдома щоб хоч трохи відпочити від насиченого в останні тижні життя.

Само собою, що буде ваш покірний радувати вас і новими публікаціями, які будуть з’являтися по мірі поступлення новин.

А сьогодні на нас очікує жеребкування відбору на футбольний чемпіонат світу 2018 року, що пройде на полях Росії, матч 2-ого туру чемпіонату України між львівськими Карпатами та дніпродзержинською Сталлю, а також розповідь про цікаву новинку, яку нещодавно відкрили на одній із автозаправок міста Лева.

Поки двох перших подій ще не було, поговоримо таки про новинку.

Отже, сидить вчора Воробус на роботі, чекає 18 години, аж раптом телефонує мені Патрон і починає мене питатися чи я чув за новинку, яку відкрили нещодавно на одній із заправок компанії «ОККО».

Ваш автора нічого на це не відповів, бо вперше чую за якусь там новинку, тим більше ще й на заправці, але пообіцяв Сашкові з цим всім розібратися.

Перегляд телебачення, перечитування інтернету, прослуховування радіо – все це вчора було і ось що зараз можу сказати за новинку.

Також читайте:   Робота агентом Приватбанку

Називається вона – «Хробакомат» і розрахований цей автомат на аудиторію рибалок. Саме вони з самого ранку часто їдуть на рибалку і забувають купити наживку.

Звісно, що можна зупинити свій транспортний засіб, взяти лопату і досить таки швидко накопати хробаків, але це знову ж таки зайва трата часу, а він, як відомо, у рибальському ділі дуже і дуже дорогий.

Буває приїдеш з самого ранку половити рибки, а «козирні» місця біля водойм вже зайняті.

«Автохроб» облаштував на заправці «ОККО» (в кінці вулиці Городоцької) місцевий чоловік на ім’я Любомир Панкевич, який є палким прихильником рибалки.

І саме цей чоловік добре знає на яку поживність найкраще ловити рибку.

Загалом, в «Автохробі» можна купити різні наживки та прикормки, як свіжі так і сухі. Скажімо, порція хробаків коштує не багато, не мало, а 15-ть гривень.

Ось такі от справи… Чесно признаюся, я трохи таки здивований цією новинкою.

Хоча, як виявляється, подібні автомати вже давно практикують в тих же Штатах та Північній Європі.

Як бачимо, прийшла ідея з запізненням і до нас. Що ж, побачимо, як вона приживеться в Україні, де люди є ой якими вибагливими.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Tiger 25.07.2015 пише:

    Добре, що прогрес не оминає і нашу рідну Україну 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*