Велосипедна доріжка на вулиці Волоській - Блог про Львів

Велосипедна доріжка на вулиці Волоській

Велосипедна доріжка на вулиці Волоській

Продовжуємо…

І наступною темою про яку ми будемо говорити, буде тема велосипедного транспорту у Львові.

В останні два роки в місті спостерігається позитивна тенденція у розвитку цього виду транспорту. Ледве не кожного місяця в тому чи іншому районі з’являється нова велосипедна доріжка.

Я вже так зауважив, що це переважно відбувається тоді, коли ремонтують ту чи іншу дорогу.

Все це добре, адже завдяки таким доріжкам з часом у місті буде ціла велосипедна інфраструктура. Проте, є в цьому ділі й інша сторона медалі – та що негативна.

Інколи як глянеш на виконані роботи, то так собі думаєш, а для чого вже аж так сильно халтурити.

Хочете «живий» приклад? Будь-ласка, велосипедна доріжка неподалік готель «Жорж». Там сам чорт голову зламає з якого боку має по ній їхати велосипедист, а з якого автомобілі.

Тим не менше, чергову велосипедну доріжку нещодавно вкотре облаштували у місті Львові. Знаходиться вона на вулиці Волоській.

Для тих, хто не знає де це скажу, що це район вулиці Шота Руставелі – Стрийського ринку.

Щоб переконатися у якості виконаних робіт, ваш покірний взяв фотоапарат і сьогодні під час обідньої перерви сходив саме на місце велосипедної доріжки.

Також читайте:   Як Воробус замовляв піцу через "Glovo"

Широка дорога

Підходжу ближче і бачу, що робітники економити не стали і проклали доріжку на пів вулиці. Там може зараз не те, що велосипед, а й автомобіль проїхати.

З останнім я погарячкував, адже в кінці цієї дороги для велосипедів (початок вулиці Снопкісвької) поставили стовпці щоб рагулі-водії на своїх «дітищах» не могли сюди заїхати.

Загалом велосипедна доріжка достатньо таки якісно зроблена крім одного моменту.

Справа у тому, що якщо їхати з вулиці Снопківської до вулиці Шота Руставелі, то бачимо, що біля ринку велосипедна доріжка тупо обривається.

Вона так якби звертає на сходи, які ведуть якраз до місця продажу продуктів.
Чому зроблено саме так мені зовсім незрозуміло. Можна було би і далі продовжити її, а так прийдеться або злазити з двохколісного, або ж їхати по сходах.

Якщо звернутися до традиційної оцінки від Воробуса за 12-и бальною системою, то велосипедній доріжці на вулиці Волоській я би по поставив балів так 8 з 12-ти.

Все-таки, моя думка, недопрацювали…

У найближчих публікаціях на нашому ресурсі очікуйте публікацію про ще одну дорогу для велосипедистів. На цей раз ми будемо їздити вулицею Снопківською.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Левко 10.08.2015 пише:

    Дуже Класна справа – Байк! Підтримую!

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Велосипедна доріжка на вулиці Снопківській

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*