15 років блогу = 15 найкращих публікацій - Блог про Львів

15 років блогу = 15 найкращих публікацій

15 років блогу

Спеціально витримав паузу аби обміркувати як саме я маю написати пост про наш із вами ювілей. Як ви думаєте що такого сталося в житті блогу Воробуса?

18 вересня 2024 року нашому дітищу виповнилося не багато, не мало, а 15-ть років.

Як на мене, вік дуже солідний. Досі пригадую далекий 2010 рік, коли ми святкували рік з часу заснування. Тоді ще мій колега Йорген сказав, цитую: «було би добре якось святкувати 15-ть років». Я посміявся, адже не думав що на стільки часу мене вистачить. Роки минали й ось вони, 15 (!).

Символічно, що саме в день свята із більше ніж 8000 постів я вибрав 15 (!) із 11-ти наявних рубрик, які досі залишаються у мене в пам’яті.

1. Аквапарк у Львові

Рівно через день коли я вперше написав про себе в інтернеті з’явився пост про мої відвідини аквапарку на вулиці Княгині Ольги. Коментарів публікація зібрала предостатньо, а по запиту аквапарк Львів стаття блогу Воробуса була на першому місці. Отакої.

2. Мільйон відвідувачів на блозі

Писати сподобалося, ресурс почало відвідувати все більше й більше людей і більше ніж за два роки ми святкували перший мільйон відвідувачів. Згодом буде ще два, три, але саме перший, як у тій популярній телепередачі, мільйон запам’ятався найбільше.

3. Як правильно прати шкарпетки

Після цього посту в мій адрес полетів шквал критики. Що там лише люди не писали: здурів, криза жанру, як так можна? Насправді ж я лише намагався охоплювати всі теми. Тому не дивно, що люди, які кожного дня заходили на ресурс хотіли екшн.

4. Святкування другого дня народження

Рівно через два роки у мене визріла ідея зібрати всіх коментаторів, які активно між собою дискутували в одному з генделиків міста Лева. Цікаво було познайомитися з кожним особисто. Завершилося все масовим гулянням та п’янкою. Чесно навіть признаюся, наступного дня пост про святкування писав на автопілоті.

5. Пісенний конкурс «Заспівай у Воробуса»

Не знаю за яких обставин це сталося, але щось мене потягнуло в ці часи на музику. Завдяки Разану я зумів познайомитися з гуртом «Свіжа Копійка», а згодом придумати пісенний конкурс. Взяло в ньому участь 10 виконавців, за яких голосували як відвідувачі сайту, так і судді.

6. Як я пік деруни

У той же таки перший рік існування блогу я наважився вперше в житті щось серйозне приготувати. Смажити шашлик чи робити канапки – це таке, а ось спекти деруни – це зовсім інше. Свої проколи, процес готування також виклав у пості. Згодом же придумав повноцінну рубрику «Кулінарія».

7. Воробус знайшов залишки розбитого літака на хребті Аршиця

Ті, хто знайомі зі мною знають, що я дуже люблю подорожувати. За 15-ть років існування блогу я написав не один пост про свої пригоди в горах, але все ж найбільше запам’яталася вилазка на хребет Аршиця, де ми шукали літак, який колись впав у цій місцевості.

Також читайте:   Гадання на Івана Купала

8. Новий спортивний комплекс “Боско-Арена”. Три дні до відкриття

У рубриці спорт я теж писав багато. Проте, найбільше все ж запам’яталося як мені вдалося зайти у зал «Боско-Арени» ще до відкриття і написати фактично першим пост про це. Як наслідок, мою публікацію переглянуло дуже багато людей.

9. Патрон освідчується в коханні дівчині Галині

Ця подія теж запам’яталася на все життя. Суть – наш підписник, блогер із ніком Патрон звернувся до нас із проханням допомогти організувати освідчення у коханні його пасії Галині. Сихів, пізня осінь, дощ, гітара, колеги, «Він чекає на неї»… Це важко забути.

10. “Хочу жити”, або як Воробус ходив вакцинуватися від “COVID 19”

Тема пандемії не лише обмежилася цим постом. Ми багато писали про вірус від самого його початку й аж до кінця пандемії. Слава Богу що епідемію вдалося подолати. Проте, на зміну прийшла клята війна. Тому, “COVID 19” – це ще були квіточки.

11. Війна в Україні. Підсумки 2 квітня

Тему війни у 10 пункті згадав не просто так. Вона зараз актуальна як ніколи. Люди гинуть, клятий ворог наступає й всіма можливими методами наше славне ЗСУ намагається здобути перемогу над ворогом. Нехай не так багато, але все ж про війну ми писали. Особливо запам’яталися перші дні, коли у перші тижні мої знайомі описували ситуацію у різних містах нашої держави.

12. Привітання

Не так зараз, а колись я часто полюбляв писати привітання читачам на те чи інше свято. Так ось, писанина була мені набридла й під час чергової поїздки, а це був Кіпр мені вдалося зняти класний ролик із Новорічним привітанням. Згодом ми його запланували у мережі ютюб наче це вітає не Воробус, а президент. Класно вийшло.

13. НЛО у Львові.

Веселитися ми теж любили й часто щось придумували напередодні свята дурнів – 1 квітня. В один прекрасний момент мені прийшла в голову ідея зняти ролик про НЛО, яке висадилося на одному з дахів міста Лева.

14. Як дізнатися, скільки у вас буде дітей?

Є у нас на блозі рубрика «Для дівчат». У ній я переважно не пишу, але даний пост і справді вийшов під моїм авторством. Особисто брав участь у цій «афері». Весело вийшло.

15. Наступний пост…

Залишу його пустим, адже 15-й – це саме той пост, який буде найкращим чи найкращими у майбутньому.

16-й рік пішов…

Читайте блог Воробуса, адже ми працюємо для вас! Далі неодмінно буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 28.09.2024 пише:

    Найщирійщі вітання і многая літа!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*