Якщо є проблеми з реєстрацією у Viber - Блог про Львів

Якщо є проблеми з реєстрацією у Viber

viber

Наступний пост буде присвячений рубриці «Комп’ютери та інтернет». Інколи я також ділюся своїм досвідом у цій тематиці.

Нещодавно до мене звернувся хороший приятель із наступним питанням. Виявляється у нього перестав працювати популярний месенджер «Viber». Як же без нього у світі високих технологій?

Чому перестав працювати він і сам не зрозумів. Якими були наступні дії приятеля? Він спершу перепрошив телефон, згодом вернув до заводських налаштувань, але й це не допомогло вирішити проблему.

Вайбер ніби ставиться на телефон, але зробити реєстрацію не можливо. На англійській мові вибиває повідомлення, що реєстрація не може бути завершена.

Звісно, ваш автор почав аналізувати чому так відбувається. Перше, що я зробив, так це глянув чи є достатньо пам’яті в телефоні. Її не було, Але це не суттєво важливо. Програма для спілкування поставилася, проте зареєструватися неможливо.

Були підозри, що можливо є проблем із реєстрацією через погану версію програми. Інколи ж бувають глючні версії. Про це навіть сигналізували люди у коментарях «PlayMarket».

Також читайте:   Чи варто проводити акції на визначення кращого коментатора?

Пошукав на форумах старі версії програми, встановив одну з таких, але реєстрація як не йшла колись, так і не йшла зараз.

Прийшлося зробити останнє що можна, а це написати у службу підтримки. Одразу ж попереджаю, української підтримки нема. Є або англійська або ж російська. Написав в останню й за деякий час мені прийшло повідомлення що реєстрація неможлива, тому що з мого номеру відсилався спам і задля безпеки мене було внесено у чорний список.

Коли підтвердив свою проблему за допомогою скріншотів, то прийшла відповідь що мій номер успішно розблоковано й через 24 години після запиту можна буде зробити успішну реєстрацію.

Проте, було й попередження. Якщо подібне розсилання спаму продовжиться, то незабаром мій номер буде внесено до чорного списку назавжди.

Минуло 24 години, спробував знову зареєструватися у вайбері. На цей раз все пройшло успішно.

Висновок? Якщо виникають проблеми ось такого характеру, треба звертатися у службу підтримки клієнтів. Саме вони можуть допомогти.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*