Якщо випадково видалили мобільний контакт з журналу викликів - Блог про Львів

Якщо випадково видалили мобільний контакт з журналу викликів

Проблема з мобільником

Ну, а перед тим як лягати спати Воробус ще надрукує свіженьку статтю, яка стане останньою в цей день.

А все тому, що цікавий випадок сьогодні відбувся з вашим покірним.

Довгих вступів робити не буду, а одразу ж перейду до діла.

Справа у тому, що близько обіду до Воробуса зателефонувала одна людина з цікавою діловою пропозицією. Чесно навіть не думав, що на мене вийдуть такі люди.

Автор блогу вирішив подумати й мав перетелефонувати за дві години. Моєю великою помилкою було те, що цей номер я не зберіг у телефонну книгу, а просто все залишив як є – у журналі викликів.

Більш-менш я номер пам’ятав, щоправда не всі цифри.

Сидів автор вдома, зайшли до мене в гості знайомі з малою дитиною і я навіть не побачив як малюк почав бавитися телефоном. Звісно, вина є на мені що не тримаю мобільний телефон біля себе, але вже що маємо – те маємо.

Дитина бавилися телефоном і чисто випадково видалила журнал викликів. Звісно, що і мій незнайомий номер також пішов спати.

Отакої… Бачили б ви як автор блогу розчарувався. Розумів, що дістати цей номер буде просто нереально.

Що ж робити? Як відновити журналі викликів? Почав телефонувати знайомим хакерам, а ті лише розводили руками. Якби це був комп’ютер – це одна справа, а ось мобільний телефон – це інше.

Також читайте:   iPhone 14: що нового?

І вже бува би Воробус був змирився зі всім якби не одна дівчина, яка порадила мені подзвонити до оператора мобільного зв’язку і порадитися на рахунок проблеми саме з ним.

Так і зробив, і ось що мені сказав оператор. Вони безпосередньо відновити журнал викликів не можуть. Проте, якщо захочу це можу зробити я.

Що для цього потрібно? Все просто, зареєструватися в системі «Мій Київстар» і там глянути більш детальніше все що вас цікавить. Вхідні та вихідні номери там також є.

Саме так і зробив, зареєструвався, і через мить побачив те що мені потрібно. Щоправда, деталізація викликів у поточному місяці коштує п’ять гривень.

Якщо ви хочете глянути подібну інформацію у минулому місяці, то така послуга надається безкоштовно.

А тепер увага. Не варто плутати корпоративні паркети (Воробус сидить на контракті) із передплатниками, типу ACE&BASE.

Справа у тому, що там все по-іншому. Зареєструватися як і на корпоративному плані може також кожен, а от глянути поточну інформацію про виклики можна за ціну – 1 гривня. Щоправда не всю.

Тому, щоб в екстремальних умовах не відновлювати інформацію, будьте уважними і робіть копії своїх записів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*