iPhone 14: що нового? - Блог про Львів

iPhone 14: що нового?

iPhone 14

Apple iPhone користуються величезною популярністю в усьому світі. Нещодавно відбулася довгоочікувана прем’єра iPhone 14 і iPhone 14 Plus. Обидві ці моделі викликають великий інтерес і, безумовно, виправдають очікування навіть найвибагливіших користувачів. То чим здивують новинки?

Технічні характеристики iPhone 14

iPhone 14 – останній продукт у пропозиції Apple. Він має 6,1-дюймовий екран і візуально дуже схожий на свого попередника. Доступний у чорному, червоному, фіолетовому, синьому та кремовому кольорах. Тому кожен обов’язково знайде ідеальне рішення для себе.

Звичайно, варто відзначити, що iPhone 14 має трохи потужніший акумулятор, ніж його попередники, але процесор залишився тим же. iPhone надає користувачам до 6 ГБ оперативної пам’яті, а обсяг внутрішньої пам’яті, як і його попередник, може бути від 128 ГБ до 1 ТБ. Наприклад – iphone 14 128 midnight.

iPhone 14 може похвалитися кількома новими функціями. Крім усього іншого, ця модель зможе підтримувати супутниковий зв’язок на відкритій місцевості.

Камера в iPhone 14 трохи вдосконалена і дозволяє робити надзвичайні фотографії навіть при ненайкращому освітленні. Додаткова наявність надширококутної камери дозволяє досягти ще кращих результатів. Автоматичний режим зйомки також є великою перевагою, оскільки він переносить фокус на найважливіші елементи кожного кадру. Є можливість записувати відео у форматі 4K, який, як відомо, має кінематографічну якість.

Також читайте:   Воробус тепер з лайфом

В iPhone 14 і 14 Plus використовується спеціальна технологія OLED, яка дозволяє забезпечити ідеальний контраст між чорним і білим. А дуже висока роздільна здатність робить усі кольори реалістичними та чіткими.

Технічні характеристики iPhone 14 Plus

iPhone 14 Plus – це трохи розширена версія iPhone 14. По-перше, він має трохи більший екран – 6,7 дюйма. Виробники забезпечують безперебійну та надзвичайно швидку роботу всіх програм, а також можливість записувати відео найкращої якості.

Величезне значення має наявність спеціального турбошвидкого чіпа, який уже відомий з попередньої моделі, але тут у поєднанні з 5-ядерним графічним процесором він робить усі функції останнього покоління графічно покращеними

Нові моделі iPhone також мають значно покращену внутрішню структуру, що означає, насамперед, більшу теплову ефективність. Обидві моделі також повністю захищені від бризок і пилу. Вони були ретельно протестовані в суворих лабораторних умовах, тому ви можете бути впевнені в їх стійкості. Однак при екстремальному використанні ступінь стійкості може зменшитися.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*