Скільки вихідних буде у травні? - Блог про Львів

Скільки вихідних буде у травні?

Травневі вихідні

Наш народ вже так чекає свято Великодня, що вже не знає до чого то вчепитися на своїх роботах. З ким не спілкуюся, всі як один кажуть, цитую: «Швидше би вже Паска, можна буде нормально відпочити, вихідні будуть».

А чи знають люди скільки цих вихідних буде, адже Великдень то випадає цього року на травневі свята в які, традиційно, люди їздять в гори, на моря й так далі.

Скільки ж буде цих вихідних?

Отже, свято Великодня випадає на 1 травня, це само собою неділя, іншим чином ніяк бути не може, а, отже, наступний день має бути вихідним.

А це, до слова, понеділок, 2 травня. Плюс всі добре знають, що таке 1-2 травня. Тому, наша влада зробила так, що й 3 травня офіційно є вихідним днем.

Тобто, получається так, що 30 квітня, 1 травня, 2 травня, а також 3 травня ми будемо офіційно відпочивати. Нікуди йти не треба, тому можна їсти паски, ковбасу, яйця й так далі.

Що далі? А далі 4, 5 і 6 травня йдемо на роботу, мучимося від об’їдання за Великодні вихідні й знову відпочиваємо. На цей раз три дні:

7 і 8 травня – це стандартні вихідні, якими є субота та неділя, а 9 травня – понеділок – офіційний вихідний від держави в честь свята Дня перемоги.

Знаю, одразу ж виникає питання, а коли ж ми будемо відробляти ці вихідні? А то є стандартно так, що суботи стають робочими й багато хто не дуже любить таку практику.

Також читайте:   Як вибрати чоловічу шкіряну візитницю

Так от, радує, що відробляти то нічого не треба. Офіційні вихідні є офіційними, тому можна сміливо розслабитися, а то й запланувати подорож в цікаве місце.

Звісно, трохи не вписуються в ці плани вихідні на Великдень, але від того і є релігійне свято щоб бути вдома, святкувати в колі сім’ї й так далі.

Принаймні Воробус саме так планує відпочивати, а ось на другі можливо зможу кудись поїхати в Карпати.

Коли будуть наступні вихідні? А наступних «вікон» слід очікувати вже наприкінці червня, бо 28 червня Україна відзначає свято прийняття Конституції.

Якщо глянути на календар, то воно випадає у вівторок і стає зрозуміло, що буде два вихідні стандартні, потім прийдеться виходити на роботу й знову відпочивати.

Відповідно й держава вирішила нас обрадувати зробивши 27червня також вихідним днем. Але, його прийдеться згодом відробляти у суботу, 2 липня.

Тому, тут вже хто як любить. Хтось виходить у суботу, а хтось ні, а хтось буває й сидить просто до обіду й потім йде додому.

Святкуємо разом і не забуваймо заходити на блог, який ви зараз читаєте і його назва – блог Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*