Як вибрати чоловічу шкіряну візитницю - Блог про Львів

Як вибрати чоловічу шкіряну візитницю

Візитниця

Візитниця є одним із найважливіших для ділового чоловіка аксесуаром. Стильний та сучасний виріб використовується не тільки для зберігання візитівок, а й банківських карток, грошових купюр та інших документів. У компанії EXULT ви можете купити візитницю від провідних світових брендів. Це оригінальні моделі високої якості, різноманітної форми та кольору, які поєднують у собі класику стилю виконання та нові дизайнерські рішення.

Різновиди чоловічих візитниць

Ми пропонуємо велику кількість різноманітних моделей. Вони різняться між собою за дизайном, формою, матеріалом виготовлення, наявністю додаткових відділень для зберігання гаманця, телефону, грошей, розмірами та кольоровими відтінками.

Візитниця

Приступаючи до вибору відповідної моделі, варто розглянути наступні її різновиди:

  1. Компактна на кшталт гаманця. Завдяки малому розміру каркаса аксесуар легко розміщується у кишені піджака або джинсів. Подібна модель ідеальна людям, які оперують невеликою кількістю карток та візитівок, оскільки має кілька відділень.
  2. Обладнані калькулятором. Зручний чоловічий аксесуар високої якості, який ще й стає незамінним у певних ситуаціях. Але подібні модифікації не можуть похвалитися розмірами.
  3. Моделі з логотипами. Унікальні за своїм видом візитниці, що підкреслюють високий статус та стиль власника. Спосіб нанесення лого на виріб варіабельний і залежить від матеріалу виготовлення (шовкографія, термодрук на пластиковій поверхні або гравіювання).
  4. Альбомні варіанти, що мають значні розміри каркаса. Такі візитниці не покладеш у кишеню, їх доводиться носити у руках. Але варіанти у формі альбому відрізняються високою місткістю та мають масу додаткових відділень.
  5. Настільні моделі мають масивні габарити. Такі візитниці оснащені великою кількістю різноманітних відділень і виконуються у спокійних відтінках кольору. Для зручності пошуку потрібної інформації вони забезпечені спеціальними елементами, що крутяться.

Візитниці також різняться і за матеріалом виготовлення. Вони бувають металевими з високою мірою надійності та довговічності. Популярністю користуються шкіряні та замшеві аксесуари. Багато хто віддає перевагу пластиковим варіантам, які мають великий вибір у дизайні та зовнішньому вигляді.

Механізм блокування та застібки

Коли виникає вибір між відкритими або закритими візитницями, краще зупинитися на другому варіанті. Шкіряні або металеві моделі, оснащені застібками, гарантують повне збереження карток та паперів від вологи, пилу та пошкоджень. Але при виборі такого варіанта ретельну увагу приділяйте механізму блокування. Він має бути якісним і водночас легко відкриватися. Такі моделі представлені в каталозі компанії EXULT та ідеальні для подарунка.

Візитниця

Корисні рекомендації щодо вибору візитниць

Завдяки великому вибору жоден сучасний діловий чоловік не залишається без візитниці, що ідеально підходить для себе. Але при підборі моделі мало враховувати її зовнішній вигляд. Щоб аксесуар прослужив довго та радував власника бездоганним виглядом, необхідно керуватися критеріями вибору.

Ми радимо звертати увагу на таке:

  • матеріал виготовлення – чим він натуральніший, тим більше прослужить візитниця, найбільш міцними стають моделі з металу;
  • наявність додаткових відділень та кишень – тут спирайтеся на власні потреби, скільки необхідно носити з собою карток, чи потрібен калькулятор, чи використовуватиметься вона для паперових грошей тощо;
  • дизайн, який зобов’язаний відповідати всім запитам та вимогам майбутнього власника, для ділових людей головний акцент робиться на класиці – чіткі лінії, правильні форми, стриманий однотонний колір.

Не забудьте, що візитниця має і гармонійно поєднуватиметься з повсякденним гардеробом. Це особливо актуально, якщо ви віддаєте перевагу моделі великого розміру, в якій зберігатимуться крім карток і важливі папери, документи. Якщо ви хочете отримати більше рекомендацій, звертайтеся за допомогою до консультантів компанії EXULT, які завжди раді допомогти вам у виборі моделі для себе або в подарунок.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*