Футбол. Євро-2016. Україна – Польща. Анонс - Блог про Львів

Футбол. Євро-2016. Україна – Польща. Анонс

Україна - Польща

Продовжуються змагання на чемпіонаті Європи з футболу, що проходять на полях Франції.

І сьогодні, до слова, свій завершальний поєдинок на головному святі року буде проводити наша національна збірна.

Після того, як у минулому турі синьо-жовта футбольна дружина, що називається, без шансів поступилася збірній Північної Ірландії, стадо відомо, що далі групового турніру ми не пройдемо.

То ж, поєдинок з поляками, буде з розряду за престиж. Наш суперник по цьому матчу також вже забронював за собою місце в 1/8 фіналу.

Не знаю що має відбутися, щоб збірна Німеччини не обіграла ірландців. Саме тоді, за умови перемоги над Україною, Польща зуміє вибороти путівку в наступний раунд змагань із першого місця.

Чого слід очікувати від цього поєдинку?

Перша за все, наші хлопці повинні довести собі й всьому світові, що ми ще чогось таки вартуємо у футболі. А то після провальної гри з Північною Ірландією на адресу футболістів та тренерського штабу пішла така критика, що я собі лише уявляю їхній моральний стан.

Навіть скажу більше, головний тренер збірної України – Михайло Фоменко не витримав і за довго до гри стало відомо, що гра з поляками стане для нього останньою на посаді головного.

Також читайте:   Статистичні дані ФК «Галицька здоба» на першому етапі змагань Гранд-ліги Львівщини. Літо 2020.

По-друге, очікую що з Польщею зіграють ті футболісти, які або виходили у попередніх двох матчах на заміну, або ж взагалі сиділи лише на лаві запасних.

А чому б і ні? Для чого тоді робити такий великий список, щоб їхати на чемпіонат і зовсім не грати?

По-третє, очікую хорошої гри від нашої команди. Ми можемо якщо захочемо, головне бути добре вмотивованими.

У прем’єрній грі на чемпіонаті проти збірної Німеччини ми грали добре, могли навіть здобути позитивний результат якби реалізували моменти.

Інша справа другий матч. Як на мене, була банальна недооцінка суперника.

Як буде насправді, побачимо вже зовсім скоро, а саме тоді, коли розпочнеться пряма трансляція на телеканалі «Україна», а це о 19 годині за київським часом.

А вже завтра очікуйте детальний звіт про цю гру з відео та враженнями від вашого автора.

Насамкінець, же спробую зробити прогноз на цю гру. Воробус вважає, що сьогодні гра завершиться в результативну нічию 1-1.

Українські футболісти заб’ють першими, а згодом суперник відіграється завдяки голу зіркового нападника Баварії – Левандовськи.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G. 21.06.2016 пише:

    Не можу сказати нічого доброго по нашу збірну. Ні одного гола. Найгірший виступ серед усіх команд. Треба було брати Мілю і Алієва 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*