Четвертий за ліком сезон Аматорської футзальної ліги України не за горами, а де Львів? - Блог про Львів

Четвертий за ліком сезон Аматорської футзальної ліги України не за горами, а де Львів?

Де Львів?

Літні чемпіонати з футзалу завершилися й вже не за горами стартуватиме зимова ліга.

Саме напередодні чергового сезону АФЛУ представила промо-ролик до нового сезону, який буде вже четвертий за ліком.

Його ви зможете переглянути в самому кінці, а поки що кілька слів про Львів, а точніше про те, чому наше місто залишається осторонь цього свята футзалу. А дарма то. Думаю, що командам було би цікаво позмагатися за звання чемпіона аматорської ліги України.

Свого часу тому ж таки «Княжому ринку» лише кроку забракло для здобуття звання кращої аматорської команди України. Львівський клуб тоді поступився вже зараз учаснику екстра-ліги України – київському клубу «ХІТ».

Що цікаво, наступного сезону «княжичі» мали знову представляти наше місто на всеукраїнському фіналі, але тоді вони через нестабільну ситуацію в країні відмовилися їхати в Запоріжжя.

Минулий же сезон і взагалі пройшов без представника від провідного міста Західної України.

Чому так? Колись такий популярний чемпіонат під егідою федерації міні-футболу Львівщини зараз на межі занепаду. В ньому приймає участь все менше і менше команд, а чемпіон якщо і є, то не їде на всеукраїнський фінал.

А що було колись? Ще зовсім юним Воробус ходив на матчі чемпіонату Львівщини, де приймали участь такі команди як: «Львівгаз», «Львів Сіті», «Каменяр», «Нові імена», «Галіо», «Імперія» тощо. Цікаво як було… людей збиралося багацько.

Також читайте:   Український футзал під час повномасштабної війни: чим він живе зараз? Частина четверта

Тепер же чемпіонат став не цікавим. Час не стоїть на місці, керівники цієї ліги не захотіли робити кроки для покращення того ж таки освітлення чемпіонату й через деякий час ще одна організація – асоціація любительського футзалу Львівщини стала більш цікавою для команд.

Тут і відео почали робити якісніше, є оперативність, фото звіти й не лише.

Тим не менше, мінусом є те, що ця організація ще досі не співпрацює з асоціацією аматорського футзалу України.

А уявіть собі що могло би бути якби така співпраця відбулася. Львів би дійсно мав свого чемпіона, місто би представлено на всеукраїнських змаганнях.

Пригадую колись навіть ходили розмови про об’єднання двох ліг. Та, все проаналізувавши можу сказати, що подібна ідея – це щось з розряду фантастики.

Не знаю як там далі буде складатися ситуація, але мені як вболівальнику та й чого тут приховувати як учаснику змагань (на даний момент являюсь гравцем команди «Нові імена», яка виступає у першій лізі любительського футзалу Львівщини) було би краще, щоб інтерес до змагань був ще більшим завдяки путівці на всеукраїнські змагання.

Побачимо як буде далі, а поки що, насамкінець, обіцяний промо-ролик:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Назар 12.09.2016 пише:

    Та колись був чемпіонат області і було по 10-20 команд,і нагородження було навіть в оперному театрі),а тепер кожному головне заробити пару копійок,а не розвиток футзалу,скільки не зверталось увагу на помилки ніхто на це не звертає увагу.Мене саме більше цікавить скільки я увагу не звертав як так Сорочик Ю. обирається головою федерації кожен термін…вже багато років людина не була ні на грі чемпіонату області,ні на одному нагороджені (я в “Княжому Ринку” з в 2010 року),як ви хочете шоб чемпіонат розвивався?!!!Про які вибори можна чесні говорити?Ти спочатку про це Ігор напиши а потім і команди будуть їздити),і чемпіонат один сильний появиться,як то кажуть все починається з верхів…шкода у Львові є всі можливості і гравці для дійсно сильного чемпіонату.

  2. Володимир 12.09.2016 пише:

    Згадати про Галіо , Нові Імена і ні слова про Імперію і СБ Груп…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*