Прем’єра фільму від Тараса Царика та Ігоря Воробуса – озеро “Лужки” (відео) - Блог про Львів

Прем’єра фільму від Тараса Царика та Ігоря Воробуса – озеро “Лужки” (відео)

Лужки-2016

Черговий день наступив і, звісно, що він не може минути без публікації від Ігоря Воробуса.

І говорити ми сьогодні будемо знову про фільми, адже спільний проект Тараса Царика та мене продовжується.

На довго нас вистачить. Не знаю як там Тараса, а мене так. Нам не звикати працювати в екстремальних умовах.

Вчора у світ вийшло чергове кіно. Ми довго сумнівалися чи його робити чи ні, але таки дійшли до висновку що таки треба, адже у попередньому фільмі про похід на Грофу багато хто до самого кінця недодивився.

А так відео викладено окремо й можливо саме воно допоможе у майбутньому хоч якось зупинити вирубку лісів і знищення пам’яток природи.

Ніколи ще Воробусу так не було образливо за дії наших же людей.

Мрія віднайти всі озера Аршиці в мене зародилася ще давно.

І якщо Забуте, Аршицю та Росохан знайшли ще раніше, то з Лужками виникли проблеми. Перш за все через те, що воно знаходиться трохи не по дорозі.

Компанії автора блогу вічно бракувало часу. Але, на свято Дня Незалежності таки з потугами вдалося побувати на цьому озері.

Також читайте:   Вийшов трейлер до фільму - Шешори - озеро Лебедине. Фільм Царика Тараса (відео)

Те, що я і Тарас побачили просто шокувало. Колись фактично незаймане озеро стало болотом і все через клятих лісорубів, які порушили екосистему й вода там просто не затримується.

Не дивно, що там ніхто не ходить окрім місцевих любителів збирати гриби. А якби все було по-іншому, то можливо що й туристи би туди заходили, проводили чудові вечора біля вогню й так далі.

Одним словом, дивіться чергову прем’єру від Тараса Царика та Ігоря Воробуса. Є велика надія, що цього року ми разом ще кудись виберемося. Є цікава ідея відвідати одне місце, фільм звідти би вийшов бомбезним.

Головне щоб було здоров’я, бабине літо й хороший настрій.

А насамкінець, висловлю своє «фе» керівникам нашої держави. Так от, дізнавшись що озеро Лужки почали знищувати я почав писати листи президенту, прем’єр-міністру, різним міністерства окремо. Навіть на телебачення надсилав матеріали.

Як ви думаєте, хтось із них мені відписав? Ні. Всім просто начхати на природу, яка нас оточує. Цікаво лізти в ті речі де крутиться багато грошей.

А озеро? Інше буде. Якщо ж ні, то зроблять штучне.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*