Як похудати? - Блог про Львів

Як похудати?

Худання

А далі ми поговоримо на тему здоров’я, адже сьогодні у вашого автора була зустріч з приятелем якого вже не бачив багато років.

Чесно скажу, перше його не впізнав, адже людина істотно змінилася. І це в реальному житті, а не по телебаченні.

І якщо колись колега був дуже худим, то зараз набрав вагу й складалося таке враження, що вона в нього надлишкова.

Мої припущення згодом підтвердилися. Далі цитую слова чоловіка: «Воробус, читаю твій блог. Часто піднімаєш цікаві теми. Так от, напиши щось про те, як похудати. А то я ніяк не можу схуднути й складається таке враження, що постійно набираю й набираю».

Звісно, що я не міг відмовити колезі в допомозі й в наступній публікації дам кілька порад як схуднути:

1. Пити менше пива.

Знаю, що колега часто ласує цим напоєм, а його якщо багато пити, то можна стати таким як кавун, а то й ще грубшим. Тому, від пива треба однозначно відмовитися.

2. Сісти на дієту.

Не обов’язково ж прокидатися зранку й наїдатися так ніби не будеш їсти потім цілий день. Треба ж себе й якось стримувати, їсти рідке, інколи каші й так далі. Хоча бувають і такі дієти, при яких не потрібно якось там голодати, наприклад дієта Маггі (про неї читайте тут: hochu.ua)

Також читайте:   Зубний біль: що може бути причиною?

Ну, і казали мені колись, що треба їсти не швидко, а все уважно пережовувати.

3. Займатися спортом.

Саме заняття тим чим іншим видом спорту допомагає похудати, спалити кілька зайвих калорій. От, скажімо, Воробус ніколи не мав проблем з вагою. А все через те, що часто бігаю, займаюся футболом й просто таки нема коли набирати вагу.

Був би грубим, то би й бігати не зумів.

4. Звернутися до лікаря.

Особисто я подібного ніколи не робив, але кажуть є такий лікар як дієтолог. До нього можна сходити й порадитися що робити далі. Також, як варіант можна перевірити стан здоров’я. Знаю, що коли в людини є проблеми з серцем, то вона її може розносити.

5. Тримати себе в тонусі.

Що це означає? Вести здоровий спосіб життя, не засиджуватися за комп’ютером, час від часу робити різноманітні вправи, їсти вітаміни, здорову їжу, зрештою подорожувати.

6. Багато пити.

Кажуть, що вода дозволяє виводити з організму залишки нездорової їжі та речовин. Норма випитої рідини в день для людини складає близько 1,5 літра.

Якщо дотримуватися хоча б половини моїх порад, то й незабаром можна скинути вагу й почувати себе значно здоровіше.

Бережімо себе, своє здоров’я й пам’ятаємо, що в житті завжди є вихід, навіть якщо виходити приходиться через вхід.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*