Чим краще мити голову

Чим краще мити голову

Продовжуємо… Сьогодні ми також поговоримо на тему здоров’я, адже сьогодні зранку в рубрику «Запитай у Воробуса» надійшло чергове запитання від людини, яка назвала себе – «Пашенко». Дивний нік, але що вже є – те є.

Запитання достатньо таки дивне, але Воробус є Воробус і не був би ним, якби не задовільнив потреби нашого читача. Стараюся давати відповіді на запитання на які знаю відповіді.

Далі цитую слова Пашенка: «Привіт, напишіть чим краще мити голову і як саме це робили за царя Гороха?».

Що ж, тему гігієни людей ми не піднімаємо часто, та цього разу прийдеться.

Розпочну свою розповідь із сивої давнини. Так от, автор в ті часи не жив й лише можу припустити що тоді відбувалося. Само собою, що тоді такого поняття як шампунь не було й люд «шурував» голову простою водою, а потім з часом і милом.

Добре, що часи змінилися й з’явилися спеціальні засоби для миття голови.

Тому, перш за все, голову треба мити шампунем.

Знаєте як колись мені казав один пан, цитую: «до будь-якої справи має бути відповідний засіб. Фото треба робити фотоапаратом, варити їсти в баняку, а голову мити шампунем». Чимось з ним я погоджуюся.

Також читайте:   Як позбутися бородавок?

Другим засобом для миття голови є універсальний гель для душу.

Його люди купують у магазині й ним можна мити як тіло, так і голову. Ті ж спортсмени не будуть з собою возити велику кількість миючих засобів.

А так взяв гель для душу й маєш свято.

Третім засобом є мило.

А що ж робити коли іншого засобу нема? Берете звичайне мило, намилюєте ним голову й вже стає легше.

Четвертий засіб – це проста вода.

Нуууууууууууу, якщо вже взагалі проблема з миючими засобами, то можна мити «баняк» водою. Звісно, перхоті ви не позбудетеся, але принаймні легше на мізки точно буде.

Ну, і останній варіант – це взагалі не мити голову.

Є ризик занести в голову якусь заразу, але ж є такі люди також. Вони не стрижуться, не голяться, не миють голову. Ходять як бомжі, бо це їм подобається.

Тому, нашим читачам таки раджу дотримуватися правил власної гігієни і якщо не кожного дня, то принаймні через день голову мити треба й не лише.

Таким чином, ви і чистими будете й люди не будуть від вас втікати.

Залишайтеся з нами… На сьогодні це ще не все.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Vertolit 24.10.2016 пише:

    Яйцем можна мити допомагає проти перхоті

  2. Дмитрій 24.11.2016 пише:

    Цікаво , чому автор взагалі пише на цю тему ? Він , що спец , чи може сам перепробував ? Загальновідомі і такіж недолугі істини взяті із реклами – ось каша , яка наповнюе мізки більшості . Запамятайте – більшість ніколи небувае правою – ніколи . Шампунь, як і всі інші штучні засоби , це яд для волосся і для шкіри. Мити потрібно лише водою . Це не так просто – близько місяця волосся буде “звикати” і відновлюватись а ви прицьому будете ходити з “грязною” головою ,але потім … згадайте еталон краси 16-19 століття – “русокоса до поясса ” – шампуней тоді не було , а зараз пацьорки дивиться страшно , хоча кого я переконую .

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*