У Винниківському лісі почали масово вирубувати дерева - Блог про Львів

У Винниківському лісі почали масово вирубувати дерева

Зрубані дерева

Черговий день наступив, а це означає, що розпочинаються з ним і нові пригоди Ігоря Воробуса. Сьогодні, до слова, планую відвідати матч футзального кубка УЄФА, що розпочинається у місті Лева.

Львівська Енергія о 18 годині буде приймати у палаці спорту «Галичина» чемпіона Франції – клуб – Кремлін-Бісетр Юнайтед. Це буде згодом, а поки що про наболіле.

Те, що у місті й за його межами істотно похолодало – це факт. А виходить треба грітися.

Та, як це зробити якщо комунальні послуги знову подорожчали й люди задумуються чи треба так багато платити й починають економити. Хтось менше палить, хтось взагалі цього не робить, а хтось, так виглядає переходить на альтернативне паливо.

Нижче ви зрозумієте в чому справа.

Наступив жовтень і по всіх планах вже в лісах мають бути гриби. Але, через погані погодні умови, особливо через приморозки, гриби рости не хочуть.

Тим не менше, автор блогу не захотів миритися з цим усім і вчора після роботи сів на автомобіль й поїхав у Винники щоб у місцевому лісі пошукати лісові дарунки.

Поставив «своє дітище» трохи далі як за зупинкою «біля лева» й пішов прогулятися лісом. А може щось знайду?

Розчарування, адже як і думав грибів зараз нема. Причина – заморозки. Вони як і люди хочуть тепла і в холод на верх вилазити не хочуть. Окрім 10-ти глив більше нічого не знайшов.

Також читайте:   І знову Воробус зустрів неадеквата

Менше з тим, за те я натрапив на одне цікаве місце після якого були одні розчарування. Даю орієнтир – не доходячи до зупинки «Садівник» треба піднятися різко вверх, перелізти через гору й ви потрапляєте на масові вирубки лісів.

Так, так, вирубки… вам не здалося. Думав, що вони є лише в Карпатах, а виявляється за них взялися й недалеко біля Львова.

Розумію, що старі дерева, кущі треба забирати, бо вони з часом падають, але ж не здорові. В деяких місцях лісом вже і не пахне – одні галявини. А біля них дорога по якій помітно, що їхало щось типу лісовозу.

Шкода, що там не було так званих лісорубів, тому й ловити нема кого. Єдине що зараз Воробус може, так це поінформувати громадськість про речі що там відбуваються.

І де лісник? Не вірю, що так просто тут хтось може прийти і рубати дерево за яке штраф складає близько 1500 гривень.

З такими темпами скоро й на гриби не буде куди поїхати.

Далі просто дивимося фото:

Зрубані дерева у Винниках

Пустота

Де дерева?

Знову пустота

Став чи ліс?

Нема дерев

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*