У 2017 році в місті Лева з’явиться сміттєпровід

Сміттєпровід

Суботній день триває, видався він теплим, автор блогу окрім того, що прибирав, готувався до свята Великодня ще й зробив прогулянку містом.

А там, до слова, мені вдалося побачити самого мера міста Лева – п. Андрія Садового.

Зустріч була дуже й дуже цікавою. Не те, що я перший до нього підійшов чи він до мене, а все багато цікавіше.

Якраз піднімався на Високий замок по вулиці Короленка й дивлюся йде він – п. Андрій. Думаю, ого, а що ж він тут забув? Виявляється пішки Іванович ходив до знайомих.

Все було би добре якби не одне але. Раптом до нього підійшли дві жіночки, в буквальному сенсі слова його оточили й почали розпитувати, а чому ж на згадуваній вулиці так погано забирають сміття.

Спершу нічого нового Воробус не почув. Як завжди, Садовий жалівся що нема куди вивозити відходи, інші міста їх приймати не хочуть, сміттєпереробного заводу поки нема тощо.

Банальщина… Та скільки ж можна.

Проте, як виявляється, не все так погано у нашому з вами місті як це здається на перший огляд. Зміни будуть й вже незабаром. Можу зараз писати багато припущень, але якщо я правильно почув вже у 2017 році у Львові буде новий вид утилізації відходів.

Також читайте:   Яким буде грудень у Львові: прогноз погоди

У місті з’явиться спеціалізований сміттєпровід.

Проходитиме він у багатьох районах й мешканцям вже не треба буде виносити відходи хтозна-куди, а достатньо буде кинути все у сміттєпровід і воно собі через нього полетить під землю на спеціальний завод.

Подібних штук у світі є мало. Лише три міста, а точніше: Лувр, Генк та Брешія можуть похвалитися подібним. Львів схоже що стане четвертим.

До речі, відкрию вам, читачі блогу маленький секрет. Вулицю Личаківську не так просто закрили на ремонт.

Там окрім заміни трамвайної колії якраз будуватимуть сміттєпровід. Він буде одним із шести центральних.

Ось такі от новини вдалося дізнатися вашому покірному.

Тому, не варто думати що з сміттям такі вже аж проблеми. Це явище тимчасове і прийде час будемо за нього згадувати з посмішкою на обличчі.

Залишайтеся з нами… Завтра Воробус планував зробити вилазку в гірську місцевість, але по причині поганого самопочуття вирішив це не робити.

А це означає, що публікації будуть й не лише про сміття, а й на іншу тематику.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 01.04.2017 пише:

    воно собі через нього полетить під землю на спеціальний завод.

    на спеціальний завод? в мене є краща ідея – копнути трохи глибше і хай летить і згорає прямо в пеклі 😀 передаш Івановичу коли ще раз побачиш)

  2. arhivarius 02.04.2017 пише:

    Проблеми зі сміттям зникнуть разом з Садовим. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*