На Львівщині оголошено штормове попередження - Блог про Львів

На Львівщині оголошено штормове попередження

Львів у снігу

Сьогодні надворі 29 січня, середа, а це означає, що черговий робочий день завершився.

Перед тим як перейти до головної теми публікації скажу кілька слів про політиків. Так от, ситуація в Україні потрохи стабілізовується, бунтів на вулиці Грушевського більше нема, вєе екс-прем’єр Азаров подав у відставку, 9 із 12 скандальних законів було скасовано.

Одним словом, чорт голову зламає. Що далі буде – невідомо….

Але, політика політикою, а погода погодою.

Робочий день то завершився – це добре, а от доїхати додому було ой як важко.

Вина всьому – зима, яка з кожним днем у нашому місті та області все більше та більше лютує. Сьогодні зранку навіть оголосили штормове попередження, а це вже не жарти.

Влада міста просить максимально обмежувати своє пересування містом, залишати авто вдома, а якщо й їхати, то на громадському транспорті.

Чому так? Та от чого лише вартує приклад мого товариша, який сьогодні зранку їхав на роботу від дівчини. За його словами, дорога була дуже важкою, ожеледиця і шлях, який він долає зазвичай за пів години, цього разу він подолав за дві години.

Вулиця Городоцька була заблокована, трамваї стояли і нова схема об’їзду навіть не допомагає.

Також читайте:   З 1 травня проїзд у львівських маршрутках буде три гривні?

Плюс, до того всього, дороги на Львівщині не розчищають. Та що там Львівщина, якщо у місті Львові бачив як такі популярні вулиці як Стрийська, Личаківська в ганебному стані.

Чи то комунальники думають що машини все роз’їздять, чи то в них грошей нема на посипання сіллю хоча б, але через сніг робиться лід, машини не можуть їхати як слід і від того все частіше трапляються аварії.

Блог Воробуса вже писав про те, як чергова аварія відбулася на вулиці Личаківській, де дівчата їхати на авто із літньою шиною. Що тут скажеш? Без коментарів.

Як довго протримається подібна погода яка зараз у місті Львові?

За прогнозами синоптиків принаймні до п’ятниці на нас очікує дуже холодна погода. Температура повітря вночі буде коливатися в районі від -10 до – 13 градусів. Вдень же більше семи градусів нижче нуля не буде.

Що цікаво, падатиме сніг, який буде супроводжуватися сильними поривами вітру. Саме останній дуже сильно впливає на погоду. Сніг, який лежить на дахах, транспортних засобах й так далі здувається на дороги, які просто таки закурює.

Будьте обережними й все буде добре.

З найкращими побажаннями, ваш Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*