Про повернення у спорт, болі у спині та дивакуватість людей - Блог про Львів

Про повернення у спорт, болі у спині та дивакуватість людей

Воробус на Ключі

Нарешті наступили такі бажані вихідні. Хоча, на цей раз їх буде значно менше чим в останні два тижні. А все тому, що сьогодні багато хто відробляв за травневі свята й лише зараз прийшов додому.

Вашого автора це також стосувалося. Тим не менше, таки вдалося в цей день суботи ще й зіграти футзальний поєдинок у рамках гранд ліги міста Львова, де виступає команда «Нові імена».

Лише в третьому турі вдалося дебютувати в новому чемпіонаті й варто сказати, що звітний матч проти «Альтернативи» вдався на славу. Ще з часів гри минулого літа проти клубу «Де Люксе» не пригадую такої інтриги.

Ваш автор на цей раз вийшов у стартовому складі, спершу трохи хвилювався, але недаремно в останні два тижні інтенсивно тренувався.

Навіть скажу більше, сьогодні грав з старою травмою спини, але моє бажання настільки інколи себе виправдовує, що я просто виходжу й граю забуваючи про всі болячки.

Відіграв перший тайм, а потім мене планово змінив інший воротар. Показали «Нові імена» сьогодні хорошу гру, але ще якби перемогли, то би й ціни не було.

А так велика кількість нереалізованих моментів й у підсумку, вирвана нічия на останній секунді зустрічі.

Зараз у чемпіонаті наступає двотижнева пауза за час якої планую підлікувати спину. Нічого серйозного, думаю, там нема, але на курс масажу здалося би сходити.

Також читайте:   Як мене дістала ця зима

А ще після подорожі в гори частково захворів. У найближчих публікаціях розповім про те, як ми блукали біля гори Ключ, як намочили ноги, як важко добиралися додому.

Відповідно й зараз треба себе більше берегти.

Дивують мене також люди. Вони інколи такі дивні й роблять такі незрозумілі речі, то я інколи просто з них в шоці. У подробиці вдаватися не буду, але думаю коли вони прочитають цей пост, то зрозуміють що це саме про них.

Признаюся чесно, хочу собі купити велосипед і щось ніяк не наважуся. Справа тут навіть не у грошах, а в думці чи він мені дійсно потрібен.

З одного боку хочеться десь їздити, навіть от на вихідних можна взяти велосипед і проїхатися парками. І для здоров’я – це буде корисно й вже вдома не будеш сидіти.

З іншого боку, колись я вже мав велосипед й в один прекрасний момент взяв і за нього забув.

І в кінці про погоду. Не знаю як кому, а дощ автор блогу любить. Саме при такій погоді почуваю себе значно краще чим коли надворі спека.

Життя триває…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*