Як мене дістала ця зима - Блог про Львів

Як мене дістала ця зима

Зима на Сихові

Наступили вихідні, а це означає, що можна нарешті відпочити від трудових буднів, які позаду. Але, що ж робити на вихідних? Пиячити явно не хочеться, сидіти і прибирати в хаті теж, тому якби ми цього не хотіли треба йти гуляти.

І тут починаються проблеми і ще й які. Справа у тому що як і мене, так і ще багатьох людей дістала зима. Вона якась така цікава, що аж плакати хочеться.

То сніг йде, хуртовини, мороз -20, а через два дні вже все по-іншому, +5, дощ і під ногами вода. Ось за такі от речі я не люблю зиму.

Так. взимку є багато свят, можна кататися а лижах, ковзанах і так далі, але ось ця вода явно бісить. Ще ті двірники понасипають солі і хіба взуття псується. Дивує мене той факт, що вони сиплять сіль і коли треба, і коли не треба. Для чого це робити? Коли ми вже будемо мудрими?

Вода. Ось зараз все масово починає танути, поступово сніг зникає, але за два дні знову ж таки буде мороз і під ногами буде суцільна ожеледиця. Знову травми, падіння, аварії і так далі.

Зима була би хороша якби постійно падав сніг, люди могли призвичаїтися до цієї пори року і так далі. Ви думаєте звідки у людей погане самопочуття, тиски і так далі? Та все просто, від зміни температури, клімату і так далі.

Також читайте:   Inspired в гостях у Воробуса

От сиджу я зараз вдома, за годину треба йти на вулицю і як мені одягатися? То дощ падає, то вже нема, хоч парасолю бери, а як мороз буде? Парасоля замерзне просто-напросто.

Що обіцяють синоптики на наступні тижні? Так от, чесно, прогноз мене не радує, знову ж таки будуть перемінні дні. То сніг, то дощ, то знову зниження температури, а на наступний день вже тепло. Нижче -5 – -8 температура повітря опускатися не буде, принаймні такий прогноз до 15 лютого.

Тому, на день Валентина навряд чи ви зможете побачити дівчаток у спідничках, знову ж таки будуть куртки, чоботи і так далі. Дістало….

На даний момент на моєму термометрі показує 5 градусів вище нуля, падає маленький дощик, але вже зовсім швидко температура може змінитися.

Вихідні продовжуються, а з ними і пригоди, які на вас очікують. Особисто для вашого автора вони обіцяють бути дуже цікавими, головне щоб все вдалося. І бажаю вам, читачі блогу, щоб жоден прогноз погоди чи сама погода не зіпсувала вам настрою.

А ще місяць і почнеться справжнє тепло, ось тоді буде всім свято і будемо поступово готуватися до літа.

Ваш Воробус 🙂

P.S. Вболівайте за вашого автора і його команду «Курсанти» у сьогоднішніх поєдинках студентської ліги. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. patron 02.02.2013 пише:

    Така зима дуже пригнічує 🙁

  2. fedun 02.02.2013 пише:

    У всьому треба шукати позитив, завжди добре не буває. 🙂

  3. Пан П 02.02.2013 пише:

    “Але, що ж робити на вихідних? Пиячити явно не хочеться, сидіти і прибирати в хаті теж, тому якби ми цього не хотіли треба йти гуляти”

    Воробусе та як же так, що не має що робити? Можна читати книжки, слухати гарну музику, подивитись якийсь повчальний фільм, та безліч корисних та хороших справ можна робити зимою.

  4. Ігорко 02.02.2013 пише:

    ця зима просто жах для водіїв авто!
    то ожеледиця така,що йти важче ніж їхати.
    А коли зійшов сніг суцільні ями,ледь колеса не залишаєш в ямах ..

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*