Про відпустку, весілля й дурнуватих людей - Блог про Львів

Про відпустку, весілля й дурнуватих людей

Філософія від Воробуса

Черговий день настав, теплий, можна виходити на вулицю й засмагати. А ще краще поїхати на озера або ж море. Там ти дійсно відчуваєш релакс.

Як наші читачі зрозуміли, вашого автора знову пробило на філософію. Інколи у мене таке трапляється.

Отже, про що думаю на цей раз і живу?

Відпустка

На неї чекав цілий рік й нарешті настала. Знаю, відпочинок пролетить швидко, але тим не менше буду робити усі спроби щоб використати її по-справжньому.

На черзі тривалі поїздки в яких, сподіваюся, все вдасться. Де саме побуває ваш автор нехай це залишиться маленькою таємницею.

Ремонт

Не люблю коли у квартирі розпочинається гармидер, але якщо треба, то треба. Минуло кілька років від того часу як ми робили ремонт, то ж треба щось оновлювати. Життя не стоїть на місці.

Звісно, він мене трохи бісить, адже приходиться спати деінде, але нічого не поробиш. Ці труднощі тимчасові.

До речі, блог також важко оновляти коли хочеш. А все через ремонт.

Футбол

Хто не знає, то скажу що минулого тижня знову зіграв поєдинок за команду «Нові імена». Думав, що до кінця літнього сезону не буду грати у футзал – це точно, але так склалися обставини що прийшлося допомогти команді якій віддав не один рік.

Також читайте:   Назар Яцишин: Від спарингу з «Галицькою здобою» залишилися лише позитивні враження»

Перші враження – форму не втратив. Можливо трохи набрав вагу, але при такій спеці скинути її не важко. Щоправда, футбол довго грати не буду і якщо й ще зіграю, то один матч у цьому чемпіонаті проти «Галицької Здоби». Причина – відпустка.

Гори

У цьому році повністю план подорожей на вершини України ще не виконано. Хотів поїхати в одне дуже цікаве місце, але все впирається в час моїх колег по походах. Туди треба їхати, як мінімум, на три дні, а в людей виходить лише на два.

Та, я не розчаровуюся. Вже у кінці вересня, сподіваюся, подорож таки вдасться втілити в життя й обов’язково про це все напишу на блозі.

Дурнуваті люди

Останнім часом багатьох знайомих так «криє», що інколи мені здається що вони з’їхали з розуму. Спілкувався з іншими людьми, то вони також кажуть про своїх знайомих подібне.

У чому причина такої поведінки? Чи то спека так впливає, чи то буденне життя набридло, чи ще щось, але проблема є.

Кажуть що треба менше звертати увагу на це все.

А ще на мене очікує весілля. Гульки я люблю…

Життя продовжується, залишайтеся з нами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*